1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. David Guetta kütavad soojaks Heavyweight (Fin), Grind ja paljud teised
David Guetta kütavad soojaks Heavyweight (Fin), Grind ja paljud teised

David Guetta kütavad soojaks Heavyweight (Fin), Grind ja paljud teised

davidguettaJärgmise nädala reedel, 13. juunil muutub Tallinna Lauluväljak Eesti suurimaks peopaigaks kui esmakordselt astub kohaliku publiku ette hetke maailma üks kuumimaid artiste David Guetta (Fra). Aasta megashow soojendusartistidena astuvad üles Heavyweight, Joonas Hahmo ja The Second Level Soomest ning kodumaised MHKL & K-SEIN (Grind) ja Sven Arusoo. Piletid David Guetta showle on müügil Piletilevi müügipunktides üle Eesti.

HeavyWeight (Fin) on kollektiiv, kuhu kuuluvad Rascal, Leo Lotsaless, Mista S ja Lovetone. Bänd on oma lühikese eksistentsi jooksul lava jaganud väga muljetavaldavate artistidega – Sebastian Ingrosso, Calvin Harris, LMFAO , Jennifer Lopez, Skrillex jpt. Video “Butterknife” on saanud palju eetriaega Ministry Of Sound TV-s ning nende läbilöögisingel “Come Alive” on olnud enimsoovitud looks Soome rahvuslikus raadios YleX ning püsis Top 10 tabelis rohkem kui 20 nädalat.

MHKL & K-SEIN – kaks noort kodumaist drum & bass ning dubstep DJ-d. Lühikese karjääri jooksul on noormehed lava jaganud muljetavalda hulga staaridega, muuhulgas Gemini, Netsky, DJ Fresh, Camo & Krooked, Indivision, DC Breaks, Funtcase, Mutated Forms, Dillinja, Mt Eden.

HeavyweightJoonas Hahmo (Fin) näol on tegemist Soome progressiivse house dj ja produtsendiga, kes on hetkel üks põhjanaabrite kuumimaid elektroonilise muusika eksportijaid. Joonas on palju tuuritanud ning kogunud kokku väljamüüdud tantsupõrandad Venemaal, Prantsusmaal ja mujal Euroopas. Joonas Hahmo värskeim singel ”Gold Rush” jõudis Beatport.com trance tabeli esikümnesse.

Sven Arusoo on DJ-tööga tihedamat seotud olnud viimased 15 aastat, olles plaate mänginud kõigis suuremates Eesti ööklubides. Viimasel kahel aastal on ta raadios Sky Plus juhtinud koos kolleeg Marko Söönurmega Eesti kuulatuimat tantsumuusikasaadet „Check-IN“. Ühtlasi on Sven ka sama nime kandva üritustesarja resident DJ. Muusika osas on tema settides põhirõhk mainstream tantsuimuusikal.

The Second Level (Fin) on Helsinkist pärit DJ ja produtsent, kes peamiselt mängib progressive house’i. Ta on tegutsenud alates 2011. aastast ja vaatamata lühikesele karjäärile on ta juba jõudnud esineda Helsinki suurimates klubides ning astub üles ka tänavu suvel toimuval Weekend Festivalil.

Fakte David Guettast:

  • David Guetta on üle maailma müünud rohkem kui 6 miljonit albumit ning 15 miljonit singlit.
  • Esimene edetabelite nr 1 lugu oli „When Love Takes Over” (2009)
  • David Guettal on sotsiaalvõrgustikus Facebook ca 50 miljonit jälgijat
  • David Guetta videosid on Youtube keskkonnas vaadatud rohkem kui 1,6 miljardit korda
  • Ta on võitnud lugematu arvu auhindu, sealhulgas 2 Grammy auhinda.

Piletid David Guetta kontserdile on müügil Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti ning kodulehel.

Kontserti toetavad: Tuborg Music, Sky Pluss, Sky Radio, Tele2, Forum Cinemas, Kroonika, Cosmopolitan, Kanal 11, Stoli Cold.

Head Uudised GoodNews