1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. David Guetta megashow afterpartyl kohtuvad parimad peosarjad
David Guetta megashow afterpartyl kohtuvad parimad peosarjad

David Guetta megashow afterpartyl kohtuvad parimad peosarjad

davidguetta13. juunil muutub Tallinna Lauluväljak suurimaks tantsumuusika paigaks Eestis, kui lavale astub hetke maailma üks kuumimaid artiste David Guetta (Fra) ning show lõppedes alustab lauluväljaku siseruumides show afterparty, kus kohtuvad 2 parimat peosarja Eestis – HirmoFaktor ja Grind. Piletid nii David Guetta showle kui afterpartyle on müügil Piletilevi müügipunktides.

David Guetta megashow afterparty toimub lauluväljaku siseruumides, kus pidu käib läbi kolme korruse. Uksed järelpeole avatakse kell 00.00. Afterpartyl kohtuvad kaks parimat peosarja Eestis – HirmoFaktor ning Grind. Varajaste hommikutundideni vältaval tantsupeol valivad muusikat Kristjan Hirmo, Heavyweights (Fin), Heikki L (Fin), MHKL & KSein, Joozels, Kert Klaus, Bad J ja Anton Must. Avatud on baarid, järelpeo vanusepiiriks on 18 eluaastat.

Sissepääs David Guetta megashow pileti olemasolu korral 9 EUR ning kontserdipäeval 10 EUR, ilma megashow piletita on sissepääs vastavalt 14 ja 16 EUR.

Piletid David Guetta kontserdile on müügil Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti ning kodulehel.

Kontserti toetavad: Tuborg Music, Sky Pluss, Sky Radio, Tele2, Forum Cinemas, Kroonika, Cosmopolitan, Kanal 11, Stoli Cold.

Head Uudised GoodNews