Avaleht Seltskond Telesaated „Duubli“ uus saatejuht Liis Lusmägi: „Ma jumaldan Taavit ja Jürgenit!“
„Duubli“ uus saatejuht Liis Lusmägi: „Ma jumaldan Taavit ja Jürgenit!“

„Duubli“ uus saatejuht Liis Lusmägi: „Ma jumaldan Taavit ja Jürgenit!“

Alates tänasest on TV3 „Duublis“ saatejuhiks ka Liis Lusmägi. Liis tunnistab, et jumaldab kaassaatejuhte Taavi Libet ja Jürgen Pärnsalut ning usub, et  stuudios saab olema varasemast rohkem särtsu, naeru ja põnevaid saateteemasid.

Liis Lusmägi on kogenud nii tele-kui ka raadiotegijana, viimastel aastatel on ta ametis olnud raadiojaama Star FM saatejuhina. Meedias on Liis töötanud kokku 18 aastat ning tunnistab, et selles vallas on alati midagi uut õppida. „Kindlasti leidub minus seda püssirohtu, et veel vähemalt sama pikalt jätkata ning reetlinnalikult ekraanil särada. Enamjaolt olen ju teles ning raadios teinud otse-eetrit ning see kogemus on väga suureks plussiks! See annab oskuse ootamatutele olukordadele kiiresti reageerida – kas siis juhtub tehnikaga midagi või ei jõua intervjueeritav õigeks ajaks kohale. Kõike võib juhtuda! Mulle meeldib, et telesaade on meeskonnatöö ning ka seda toetab minu senine kogemus meedias,“ räägib Lusmägi.

Vastab Liis Lusmägi

Kui kaua kaalusid, et pakkumine „Duubli“ saatejuhiks saada vastu võtta?

Mõtlesin mitu päeva, peaaegu nädala. Loobusin ju teletööst seitse aastat tagasi põhjusel, et keskenduda rohkem perele. Mulle väga meeldib mu töö raadios ja see, et sellega käib kaasas teatud salapära või incognito-positsioon. Minu peamine küsimus pakkumise kaalumisel oli – kas ma olen suuremaks avalikuks tähelepanuks valmis? Kuna aga usun, et inimese elu koosneb seitsme aasta pikkustest tsüklitest, siis leidsin – teeme ära! Kas nüüd või mitte kunagi enam, sest võib-olla teist korda sarnast pakkumist enam ei tule. Eestis on ju tegelikult nii mitmeid andekaid ja olgem ausad – ka nooremaid ajakirjanikke.

Mida arvad kaassaatejuhtidest Taavist ja Jürgenist?

Ma jumaldan neid noormehi! Ja see ei ole mingi roosamanna liialdus, vaid päriselt ka! Taavi fänn olin ma juba siis, kui ta juhtis Vikerhommikut. Ta on suurepärane ajakirjanik! Väga laialdaste teadmistega: ta võib võrdselt haaravalt rääkida nii Eurovisioonist kui ka Sõnajalgade tuulikutest. Taavi on humoorikas, parajalt terav, inspireerivalt arukas, väga täpne intervjueerija. Seevastu Jürgenit tean juba ligi kümme aastat. Töötame ju koos raadios Star FM ning see on väga pikk aeg, et inimest tundma õppida. Jürgen on kahtlemata väga lojaalne, abivalmis, nutikas, leidlik ja tõeline multitalent. Vähe sellest, et ta on kursis kõigi maailmauudistega, teab ta vist absoluutselt kõike ka sotsiaalmeedia viimastest trendidest ja suurematest staaridest. Jürgen ei jäta kunagi oma kolleege hätta, tema peale saab alati kindel olla. Usun, et meie kolme vahel saab veel rohkem olema särtsu, naeru ning palju põnevat, mida igaüks saab hiljem oma sõprade seltskonnas jagada.

Mida su pere sellest arvab, et oled nüüdsest õhtuti sagedamini kodust ära?

Eks pere oli see, kelle lõppvastus sai otsustavaks. Mu abikaasa on väga toetav ning ta arvas, et need mõned õhtud nädalas, mil mina hiljem koju tulen, saavad nemad veeta seikluslikult nagu kolm musketäri. Kuna meie peres olen mina see karm lapsevanem, siis ma tean, et neil saab olema väga lõbus – saavad näiteks õhtust süüa hoopis televiisori ees, mitte köögis; või saab toa koristamisest eemale hiilida või vaadata multikaid lubatust kauem. Tähtis on vaid see, et võimalusel jõuaksin laste uneajaks koju – meil on traditsioon üheskoos unejutte lugeda.

„Duubel“ on TV3 otse-eetris igal argiõhtul kell 19.30.

LEAVE YOUR COMMENT

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga