1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. EDM ESTONIA AFTERMOVIE! Tasemel artistid, parim rahvas!
EDM ESTONIA AFTERMOVIE! Tasemel artistid, parim rahvas!

EDM ESTONIA AFTERMOVIE! Tasemel artistid, parim rahvas!

EDM ESTONIA AFTERMOVIE! Tasemel artistid, parim rahvas!Tasemel peo toob teieni EDM Estonia! Need on peod, mis ei vaju unustuste hõlma – parimad elamused, vinge rahvas, tippartistid!

VIDEOMEENUTUS! 14.09.2013 EDM Estonia esitleb: Sean Tyas, Mikkas, Kaimo K, Probe, Tarmo Tammel @ Arena3

Ürituse peaesinejaks oli New Yorgist pärit SEAN TYAS, kes hoiab maailma DJde edetabelis 93. kohta. Teda toetas Taanist pärit tõusev täht MIKKAS, kes on viimaste aastate jooksul teinud tohutult kiire tõusu maailma elektroonilise tantsumuusika tippu. Parimat electrot pakkus ka Eesti selle stiili vaieldamatu tipp PROBE. Otseloomulikult astusid üles ka EDM Estonia residendid KAIMO K ja TARMO TAMMEL.

SEAN TYAS on üks kõige eredamalt särav täht, kes viimaste aastate jooksul EDMi maailma tähistaevasse tõusnud. Tema edu algas, kui Sander van Doorn valis ta oma superhiti „Punk’d“ remixi võistluse võitjaks. Tänu sellele avaldas ta mitu oma esimest singlit Discover label´i alt ning tema tähelend oli ametlikult alanud. Tänaseks on ta koostööd teinud selliste nimedega nagu Armin van Buuren, Tiësto, Above & Beyond, Gareth Emery ja Dash Berlin ning tema singlid on ilmavalgust näinud Armada, Vanditi, Anjunabeats´i ning tema enda Tytanium Recordings alt. Nagu ühele suurele artistile kohane kuulub tema CVsse Tommorrowland, Ultra Music Festival, Global Gathering, A State Of Trance, Electric Daisy Carnival, TranceEnergy, Nature One ja Ministry of Sound.

Taani artist MIKKAS on kahtlemata suure tulevikuga produtsent. Mikkase Emma Hewitti “Rewind” remix suutis Beatport Trance edetabeli esimesel kohal püsida koguni kaks kuud järjest (http://www.youtube.com/watch?v=1CHVVstR7F0).

Originaallugu “Finally” koos lauljanna Amba Sheperdi vokaalidega tõusis Beatpordi üldeedetabeli esikümnesse (http://www.youtube.com/watch?v=3CrsHvvagjQ).

Lisaks on Mikkas just lõpetanud remixi maailma nr 1 DJle Armin van Buurenile, millest tõotab tulla tõeline hitt (http://www.youtube.com/watch?v=jZM8Xtly2yY).

VAATA KINDLASTI VINGET VIDEOT JA SAA AIMU KORRALDATUD PIDUDEST!

UUTE PARIMATE PIDUDENI!
Vingeimad peod  Club Factory’s Madara 22a, Tallinn!

Püsige lainel ja liituge Factory Facebook´i lehega!
Vingete pidude info leiab ka Factory kodulehelt!

Head Uudised GoodNews