1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. EESTI LINNADESSE TUURILE! Legendaarne Viru hotelli kabaree-etendus läheb maikuus tuurile
EESTI LINNADESSE TUURILE! Legendaarne Viru hotelli kabaree-etendus läheb maikuus tuurile

EESTI LINNADESSE TUURILE! Legendaarne Viru hotelli kabaree-etendus läheb maikuus tuurile

goodnewsEsmakordselt jõuavad legendaarsed Viru hotellis toimuvad kabareeetendused üle Eesti, kui Starlight Cabaret läheb maikuus Eesti tuurile. Etendus “Life is a Cabaret” on pühendatud Eesti varietee grand old man Kalju Saarekesele.

Dokumentaalrevüü „Life is a Cabaret“ viib vaataja läbi olulise poolsajandi Eesti meelelahutusmaailma ajaloos. Lugu saab alguse 1940ndatel, kui lavale astuvad ajastut inspireerinud isiksused – Artur Rinne, saksa revüüstaar Marika Rökk ning maailma esimene mustanahaline superstaar Josephine Baker. Kuuekümnendate sula ajal alustasid oma lavateed estraaditähed Vello Orumets, Boris Lehtlaan, Heidy Tamme, Marju Kuut jt. Lavastus kulmineerub varietee kuldajaga, mil anti etendusi Haapsalu Kalurikolhoosi „Lääne Kalur“ varietees ja legendaarses „Kihnu Jõnnis“.

Samuti elustatakse hetki Viru Varietee edukatest lavastusest läbi Eesti varietee suurkuju Kalju Saarekese meenutuste ja tema unustamatute tantsunumbrite. Revüüõhtu on ajastu atmosfääri, sündmuste taasloomine ja kohtumine tänaseks unustusse vajunud staaridega nii Eesti kui maailma estraadiajaloost.

VAATA LÄHEMALT VIDEOST!

[iframe class=”tv3play” src=”http://tv3play.tv3.ee/embed?id=730049″]

Head Uudised GoodNews