1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Eesti Muusikaauhindade galaks on püstitatud grandioosne lava
Eesti Muusikaauhindade galaks on püstitatud grandioosne lava

Eesti Muusikaauhindade galaks on püstitatud grandioosne lava

Juba täna toimub Eesti Muusikaauhinnad 2018 gala, millega tähistatakse ka Muusikaauhindade 20. juubelit. Pole kahtlustki, et seekordne gala tuleb suurejoonelisem kui kunagi varem – Saku Suurhalli on püstitatud grandioosne lava ning proovid galal esinevate artistidega toimuvad juba üle-eilsest alates. Oodata on mitut silmapaistvalt efektsete tehniliste lahendustega erinumbrit.

„Saku Suurhalli lava jättis mulle tõsiselt võimsa mulje! Nagu vaataks mõne USA superstaari lava,“ kommenteeris Arop. „Valgus ja heli on metsikult lahe ja tunne on selle suure emalaeva ees seista nagu tulnukal.“

„Saku Suurhall on tehtud väga hubaseks, aga samas glamuurseks! Kindlasti üks uhkemaid lavasid koos ekraanide ja valgusega,“ ütles Sandra Vabarna Trad.Attack!-ist.

Ka Liis Lemsalu on vaimustuses: “Sellest saab raudselt suurim gala, mis üldse kunagi Eestis on olnud, seda on tunda mitmeosalisest lavast ja kogu Saku Suurhalli olustikust. Omakorda lisab see vastutust ja mônusat pinget. Lisaks veel kolme nominatsioini ärevus.“

Arop astub lavale täna koos Genka, Reketi, Beebilõusta ja 5miinusega. Mees on veendunud, et show kujuneb suurejooneliseks. „Enda kogemuste põhjal öeldes – ei ole mina nii cooli räpishow’d kunagi varem Eesti pinnal näinud,“.

„Show tuleb kindlasti võimas, sest kokku on kutsutud väga palju erinevaid esinejaid ning alati kaasneb selliste galadega mõnus ärevus nii esinejate kui publiku poolt. Meie igatahes ootame juba väga, et laval esineda!“ ütles Sandra Vabarna.

Ühtekokku astub õhtul lavale üle 20 artisti: 2 QUICK START, TRAD.ATTACK!, LIIS LEMSALU, MILJARDID, NOËP, NEXUS, OTT LEPLAND, TANEL PADAR, GENKA, AROP, REKET, BEEBILÕUST, 5MIINUST, JÜRI POOTSMANN, LEXSOUL DANCEMACHINE, LEPATRIINU, PÚR MÚDD, CAATER, JAAGUP KREEM & TAAVI LANGI, RAINER ILD, PEDIGREE. Üllatusi jagub veelgi!

Õhtut juhivad Eda-Ines Etti ja Karl-Erik Taukar.

Saku Suurhallis algab kolmetunnine nonstop-programm kell 19.30. Otseülekande algus Kanal 2 kell 20.00.

Head Uudised GoodNews