1. Avaleht
  2. Muusika
  3. „Eesti otsib superstaari“ avavooru tuldi vanaemade ja lemmikloomadega
„Eesti otsib superstaari“ avavooru tuldi vanaemade ja lemmikloomadega

„Eesti otsib superstaari“ avavooru tuldi vanaemade ja lemmikloomadega

Sügisel jõuab TV3 vaatajateni talendisaate „Eesti otsib superstaari“ üheksas hooaeg, mille võtted said alguse eile. T1 Keskusesse kogunenud noored astusid superstaarikarussellile, neist mitmel julgustuseks kaasas sõbrad, lähedased või lemmikloomad.

Foto: TV3

Varahommikust alates oli T1 Keskus tulvil mõnusat siginat-saginat ning kuulda sai särtsakaid lauluharjutusi. Superstaariks pürgivad noored olid rõõmsad ja elevil ning mitmed tunnistasid, et suurt närvi sees pole. Mõnel olid julgustuseks kaasas sõbrad, vanavanemad või lemmikloomad – näiteks koer või koguni tuhkur.

Foto: TV3

„Kaotada pole midagi,“ kinnitas TV3 sarjast „Kõige parem kaaslane“ tuntud Helle-Mai, kes registreeris end osalema mõne päeva eest ning otsustas alles eile, mida eelvoorus esitada.

Foto: TV3

Paljud superstaariks pürgijaid oli enda tutvustamiseks ja ette laulmiseks valinud maailmakuulsate artistide hitid – näiteks Alicia Keys „Fallin’“, Adele „Easy On Me“ või Måneskin „Supermodel“.

Foto: TV3

„Tänasel ilusal kevadpäeval algab paljude andekate noorte inimeste teekond nende unistuste täitumise poole. Suur rõõm, et „Eesti otsib superstaari“ uus hooaeg on tekitanud palju elevust ja juba õige pea saab kogu Eesti kaasa elada uute talentide sünnile. Läbi aastate on „Eesti otsib superstaari“ olnud väga olulisel kohal nii Eesti muusikatööstuses kui ka meelelahutusmaailmas. Talendisaatest sirgunud andekad lauljad esindavad Eestit Eurovisioonil, juhivad edukalt telesaateid ja on armastatud artistid,“ selgitas TV3 Grupp Eesti tegevjuht Signe Suur eile, lisades, et see saade muudab paljude noorte elu, loob uusi võimalusi ning annab unikaalse kogemuse töötada ligi pool aastat meie tipptasemel tegevmuusikutega ja osaleda maailmatasemel teleproduktsioonis.

Foto: TV3

T1 tegevjuht Tarmo Hõbe kinnitas, et T1 Keskusel on suur rõõm entusiastlikke ja superstaari tiitlit ihkavaid noori võõrustada. „Usun, et kandidaadid saavad meeldejääva kogemuse ning ootame järgmisesse ringi jõudnuid T1 publiku ette juba juuni alguses,“ märkis T1 tegevjuht Hõbe.

Foto: TV3

Uue hooaja esimest eelvooru juhtinud Karl-Erik Taukar soovis kõigile osalejatele palju edu ning pakkus, et Eesti järgmine ametlik superstaar võiks olla senisest veelgi mitmekülgsem ja eelkõige muusik, kes lisaks laulmisele oskaks mängida ka mõnd muusikainstrumenti või juhtida bändi.

Foto: TV3

„TV3 on pühendanud selle aasta Eesti muusikale ja uute talentide sünnile, kes saaksid esitada head kodumaist muusikat. Kui kevadine suurprojekt „Uus laul“ kingib meile uusi kauneid eestikeelseid laule, siis sügisene superstaarisaade toob meelelahutusmaailma uusi ja andekaid talente. TV3 peab väga oluliseks panustada nii kauni emakeele hoidmisse kui ka noorte inimeste unistuste täitumisse. See on oluline osa meie kultuurist ja tänu neile teleprojektidele saavad ka kõik televaatajad avaldada toetust Eesti muusikutele ja noortele talentidele,“ lisas Signe Suur.

TV3 peab väga oluliseks panustada nii kauni emakeele hoidmisse kui ka noorte inimeste unistuste täitumisse.

Foto: TV3

Eile ja täna toimuvatest „Eesti otsib superstaari“ esimestest katsetest edasi pääsenud andekaid noori ootavad järgmised võistlusvoorud juba juunikuu alguses.

Head Uudised GoodNews