1. Avaleht
  2. Inimene
  3. Eestimaa uhkuste seas on tänavu vaprad lapsed ja terve klass
Eestimaa uhkuste seas on tänavu vaprad lapsed ja terve klass

Eestimaa uhkuste seas on tänavu vaprad lapsed ja terve klass

eu-zhyrii_2013Juba üheksandat korda jõuab sel pühapäeval  TV3 ja EMT koostöös  vaatajateni tänugala „Eestimaa uhkus“.  Ka sel aastal esitas kandidaadid rahvas ise, tunnustades inimesi, kes on korda saatnud midagi erilist ja kangelaslikku. Teiste seas pälvivad erilise tunnustuse klassikaaslased, kes on aastaid üheskoos head teinud ning mitu suure südamega last.

Tänavu on Tallinna Reaalkooli aulasse pidulikule tänuõhtule oodatud tublid inimesed Läänemaalt, Saaremaalt, Viljandimaalt, Võrust, Pärnumaalt, Valgamaalt ja mujaltki. Uhkuste seas on nii elupäästjaid, külasädemeid kui ka lihtsalt väga häid inimesi, kelle kaunid teod on toonud sära paljude silmadesse. „Eestimaa uhkuse“ žürii valis tunnustamiseks välja järgmised kangelased: Risto Randel, Rauno Rünno Roger ja Rasmus Post ning Danel Novikov, Melani Koov, Urmas Aun, Mia, Ly Sova, Kristiina Peetsalu, perekond Gubal, Leili Vaino ning Kaire Kebina klassikaaslased.

Seekord väärib tänu ka terve klass, kes pärast klassiõe Kaire Kebina šokeerivat surma otsustas igakülgselt tema peret toetada. Lisaks on lavale oodatud lapsed – väike Mia, 12-aastane Melani ning Vidruka poisid, kes kõik on korda saatnud imetlusväärseid tegusid.

Eestimaa kangelasi austab saalis eriline publik ning ka Ivo Lille loodud tänuauhinna annavad üle tuntud inimesed. Lisaks astuvad üles armastatud muusikud. Galaõhtut juhivad Annely Adermann ja Märt Treier.

„Eestimaa uhkus“ on TV3s 29.detsembril kell 19.30.

KLIPP:

[iframe src=”https://play.tv3.ee/embed?id=342011″]

Head Uudised GoodNews