1. Avaleht
  2. Melu
  3. Egle Nabi treeninglaagris kohtuti ka president Alar Karisega
Egle Nabi treeninglaagris kohtuti ka president Alar Karisega

Egle Nabi treeninglaagris kohtuti ka president Alar Karisega

Egle Nabi korraldatav suvine naiste treeninglaager toimus sel aastal juba viiendat korda. Selle aasta laager oli veelgi erilisem tänu ootamatule ja inspireerivale kohtumisele Eesti Vabariigi president Alar Karisega.

Egle Nabi selle suve esimene treeninglaager toimus 13.-16. juunil Eestimaa ühel kaunimail saarel Hiiumaal. Suviste laagrite eesmärk on edendada tervislikke eluviise ja sportlikke harjumusi. Nelja päeva jooksul said osalejad nautida mitmekülgseid treeninguid kergejõustikust rannavolleni, mille vahele mahtus ka jõu- ja HIIT-treeninguid. Päevi alustati sörgi, supluse ja joogaga ning lõpetati lõõgastavate venituste saatel.

Sel aastal pakkus laager osalejatele meeldejääva elamuse, kui nad kohtusid ootamatult Eesti Vabariigi president Alar Karisega, kes oli samuti sel ajal Hiiumaad külastamas. President jagas osalejatega oma mõtteid tervislikest eluviisidest ja sportimisest, inspireerides kõiki veelgi enam oma tervise eest hoolt kandma.

President jagas osalejatega oma mõtteid tervislikest eluviisidest ja sportimisest, inspireerides kõiki veelgi enam oma tervise eest hoolt kandma.

Treeninglaagri korraldaja Egle Nabi sõnul on suviste laagrite üheks oluliseks eesmärgiks tutvustada osalejatele ka Hiiumaad. “Juba viiendat korda alustame oma suve koos naistega Hiiumaal. Lisaks mitmekesistele sportlikele väljakutsetele näitame laagri osalejatele minu kauni kodusaare imelist loodust ja ainulaadseid paiku, kuhu iga turist ei satu. Treeningud toimuvad nii vabas õhus kui ka siseruumides, välitrennid üritame alati korraldada looduskaunites kohtades. Hiiumaa ilu ja võlu jagamine on mulle oluline, häid asju ei tasu ju ainult endale hoida. Tõenäoliselt oli seekord osalejate meeldejäävaim mälestus siiski kohtumine president Alar Karisega,” rääkis Nabi.

Järgmine suvelaager toimub juba 9.-11. augustil Tallinnas. Esmakordselt on võimalik treeninglaagris osaleda ka meestel. Laagrist saavad osa võtta igas vanuses spordihuvilised, näiteks Hiiumaa laagris oli noorim osaleja 12-aastane ja vanim 69-aastane.

Head Uudised GoodNews