1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Eile ilmus Leslie Da Bassi album “Times New Roman”
Eile ilmus Leslie Da Bassi album “Times New Roman”

Eile ilmus Leslie Da Bassi album “Times New Roman”

Leslie Da Bassi esimene rahvusvaheline sooloalbum jõudis eile poelettidele ja koosneb kaheteistkümnest inglise keelsest palast.

Läbinisti elektrooniline album lammutati laiali helistuudios ja salvestati uuesti LDB livebändiga, mis dabassi enda sõnul, kes senini oma albumite salvestusel vaid magamistoas eksperimenteeris, on vaheldus, mida ta väga vajas.

Plaadi esitluskontsert leiab aset 25. oktoobril tuntud motohullu koduses garaažis, mis lükatakse sel päeval uunikumidest puhtaks. Garaažipeole pääsevad parimad sõbrad ja peotäis fänne kutsetega. Kodus sündinud muusikat kodus esitleda tundus olevat piisavalt jabur mõte ja kui juba mõte on, siis Dabassi puhul tegemata see ei jää.

Album on saadaval digitaalselt ka iTunesis ja Spotifys:
http://open.spotify.com/album/7bZDcWGyhP9kYwBVUemKTV
https://itunes.apple.com/ee/album/times-new-roman/id710648433

Leslie Laasneri puhul on tegemist andeka muusiku ja visionääriga, kes on olnud mitmete eesti nüüdseks juba kultusbändide sünni juures nagu industriali lipulaev Pedigree; indie-legend Borax, klubiprojekt Holmes ja viimaste aastate kohalik popsensatsioon HU?.

Leslie Da Bassi nime alt hakkas Leslie muusikat ise välja andma ca 10 aastat tagasi. See periood on formuleeritud läbi kolme albumi – debüüt ”Touch”, kodus teki all sisselauldud salapärase alatooniga ”Nights by Open Windows” ja aasta elektroonikaalbumi tiitliga pärjatud eestikeelne ”Minu kuningriik”.

Head Uudised GoodNews