1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. Elisa kuulutas välja sarjade ideekonkursi
Elisa kuulutas välja sarjade ideekonkursi

Elisa kuulutas välja sarjade ideekonkursi

Elisa kuulutas välja ideekonkursi kolmes peamises žanris: põnevussari, suhtesari ja koguperesari.

„Telesarjade tootmisega alustades soovis Elisa toetada kohalikke tegijaid ja tõsta kodumaise telemaastiku kvaliteeti veelgi kõrgemale. Elisa originaalsarjad on leidnud tee nii kodumaise kui ka rahvusvahelise publikuni ja pälvinud tunnustusi Eesti Filmi- ja Teleauhindade jagamisel. Meeldejäävate ja kütkestavate lugude toomine publikuni pole tihti kõigile võimalik, kuid hea meel on teatada, et järgneva kuu jooksul ootab Elisa konkursi raames ideid uuteks sarjadeks,“ sõnab Elisa erakliendiüksuse juht Andrus Hiiepuu.

Elisa sisuhankejuht ja konkursi korraldaja Toomas Ili kinnitab, et oodatakse kõiki töid – nii värskeid kui ka varasemalt sahtlisse kirjutatuid: „Tähtsust ei oma, kas idee taga on juba kogenud telehai või noor pealehakkaja – kõik tööd saavad loetud. Igast žanrist valime välja vähemalt ühe töö, mis läheb ka reaalselt tootmisse ja millest saab kuueosaline Elisa originaalsari.“

Iga kandideeriva töö juures peavad olema täidetud neli peamist nõuet: idee üldine kirjeldus, iga osa sünopsis, loovmeeskonna ja võtmeisikute nimed koos CV-dega ning oodatav eelarve. Ideid oodatakse 31. augustini aadressil konkurss@elisa.ee. Võitjad tehakse avalikuks sügisel.

Head Uudised GoodNews