1. Avaleht
  2. Televisioon
  3. Elisa sarjad pälvisid üheksa EFTA nominatsiooni
Elisa sarjad pälvisid üheksa EFTA nominatsiooni

Elisa sarjad pälvisid üheksa EFTA nominatsiooni

Värskelt avalikustatud Eesti filmi- ja teleauhindade nominentide hulgas pälvisid Elisa originaalsarjad üheksa nominatsiooni kuues kategoorias.

„On suur au pälvida kõnekaid nominatsioone juba teist aastat järjest. Möödunud Covidi-aastaga kaasnenud keerulised olud seadsid sarjade tootmisele mitmeid takistusi, kuid rõõm on näha, et kõige kiuste tunnustas mainekas EFTA žürii Elisa originaalsarju, nende tegijaid ja tohutult andekaid näitlejaid,“ sõnas Elisa sisuhankejuht Toomas Ili.

Elisa originaalsari „Valguses ja varjus“ nomineeriti parima telesarja auhinnale. Lisaks pälvis stsenarist Martin Algus sarja eest aasta sisulooja nominatsiooni. Sarja näitlejad Epp Eespäev ja Mirtel Pohla nomineeriti parima naisnäitleja kategoorias.

Teine originaalsari „Tulejoonel“ pälvis nominatsiooni nii parima telesarja kui ka aasta uue tulija kategoorias. Sarja režissöör Ergo Kuld nomineeriti aasta vormilooja kategoorias, lisaks pälvisid sarjas näitlemise eest parima meesnäitleja nominatsiooni Kaspar Velberg ja Marko Matvere.

Head Uudised GoodNews