1. Avaleht
  2. Film
  3. Elisa teletop: uued saated ja seriaalid kogusid oktoobris hulganisti vaatajaid
Elisa teletop: uued saated ja seriaalid kogusid oktoobris hulganisti vaatajaid

Elisa teletop: uued saated ja seriaalid kogusid oktoobris hulganisti vaatajaid

Oktoober tõi endaga teleekraanidele mitmeid uusi kodumaiseid saateid ja sarju, mis kõrgele vaatajate radaritesse lendasid. Teles oli populaarseim „Estonia“ ja „Maskis laulja“ ning Elisa Huubis andis tuld uus suhtesari „Valguses ja varjus“.

Pimedus ja sügis toovad igal aastal telekate ette rohkelt silmapaare. Elisa Elamuse järelvaatamises oli viinakuul kõige populaarsem telesaade dokksari „Estonia“, mis šokeeris avalikkust reisilaeva Estonia kerest augu leidmisega. Parvlaev Estonia katastroofist rääkivas dokumentaalfilmis, näidatakse vee all filmitud uusi kaadreid, mis tõstatas inimestes uusi küsimusi selle traagilise sündmuse kohta. Teiste seas elati kaasa saadetele nagu „Maskis laulja“ ja „Rannamaja“, mille teine hooaeg sai kõmulise lõpu.

Elisa Huubis kõnetas kõige enam vaatajaid Elisa uus originaalsari „Valguses ja varjus“, mille küladraamat täis kuueosaline hooaeg on täismahus vaatamiseks saadaval. Seriaali peaosas on paljudest teatrietendustest ja mitmetest kodumaistest kinohittidest tuntud näitleja Mirtel Pohla. Teistes rollides astuvad üles Indrek Sammul, Epp Eespäev, Karin Rask, Saara Nüganen jpt armastatud Eesti näitlejad. Lisaks olid Huubis populaarsed ka „Kättemaksukontori“ uus hooaeg, „EnsV“, „Padjaklubi“ ja parima meespeaosaga pärjatud Elisa originaalsari „Reetur“.

Elisa TV-valdkonna juht Silver Soomre ütles, et kõige suurem üllataja on uuel telehooajal olnud kahtlemata „Estonia“ dokksari, mis ilmus kui välk selgest taevast. „Uued ja aktuaalsed kodumaised saated on Eesti televaatajate üheks maiuspalaks koos suhte- ja draamasarjadega. Elisa „Valguses ja varjus“ on saanud hulgaliselt positiivset tagasisidet nii meedialt kui vaatajatelt ning juba käesoleval kuul on meil au linastada veel üks Elisa originaalseriaal.“

Tele-eetris olnud filmidest oli vaadatuim auhinnatud draamafilm „Täht on sündinud“ kus peaosa mängisid Lady Gaga ja Bradley Cooper. Lisaks olid populaarsed ka superkangelaste filmid nagu „Thor: Ragnarök“, „Must panter“ ja „Aquaman“ ning animafilmid „Lammutaja Ralf“ saagast.

Elisa videolaenutuses oli vaadatuim kogupere põnevusfilm „Minu spioon“, kus peaosas mehemürakas Dave Bautista ja andekas lapsnäitleja Chloe Coleman. Film jutustab madalamale ametikohale viidud karmist CIA agendist JJ-st, kes avastab, et sõltub Sophie-nimelise varaküpse 9-aastase tüdruku armust, kui tema perekonda salaja jälgima peab. Chloe lubab JJ-d mitte paljastada, kui ta temaga aega veedab ja temast spiooni teeb. Videolaenutuse esikümnesse platseerusid ka mitmed koguperefilmid nagu „Smurfid: kadunud külake“, „Siil Sonic“, „Sipsik“ ja „Alice peeglitagusel maal“.

Oktoobri järelvaatamise TOP

Estonia KANAL2
Maskis laulja TV3
Rannamaja TV3
Pilvede all KANAL2
Meie aasta Indias KANAL2
Pealtnägija ETV
Kuuuurija KANAL2
Kättemaksukontor TV3
Hommik Anuga ETV
Eesti krimilood TV3

Oktoobri filmide järelvaatamise TOP

Täht on sündinud KANAL2
Kariibi mere piraadid: Salazari kättemaks TV3
Ralf lõhub interneti: Lammutaja Ralf 2 TV3
Lammutaja Ralf TV3
Oceani 8 KANAL2
Kiired ja vihased 8 TV3
Thor: Ragnarök TV3
Must panter TV3
Pahupidi TV3
Aquaman KANAL2

Oktoobri Elisa videolaenutuse TOP

1. Minu spioon

2. Jälgi mind

3. Capone

4. Smurfid: Kadunud külake

5. Kas pole mitte romantiline!

6. Siil Sonic

7. Sipsik

8. Puhkemaja

9. Alice peeglitagusel maal

10. Ma loodan veel

Oktoobri Elisa Huubi TOP

Valguses ja varjus
Kättemaksukontor
EnsV
Padjaklubi
Reetur
Luther
Lahutus Eesti moodi
EmaIsaPoeg
Talve
Sipsik

Head Uudised GoodNews