1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Elu24: Marilyn Kerro avas poe, et tutvustada inimestele tervislikku eluviisi
Elu24: Marilyn Kerro avas poe, et tutvustada inimestele tervislikku eluviisi

Elu24: Marilyn Kerro avas poe, et tutvustada inimestele tervislikku eluviisi

Marilyn Kerro avas Tallinna vanalinnas poe, et tutvustada inimestele tervislikku eluviisi koos loodusest leitud materjalidega  Foto: Elu24.ee
Marilyn Kerro avas Tallinna vanalinnas poe, et tutvustada inimestele tervislikku eluviisi koos loodusest leitud materjalidega
Foto: Elu24.ee

Marilyn Kerro avas Tallinna vanalinnas poe, et tutvustada inimestele tervislikku eluviisi koos loodusest leitud materjalidega.

Tegelik põhjus, miks Venemaal kaheksa miljoni televaataja lemmik selgeltnägija Marilyn Kerro Tallinnas viibib pole Ringvaate saates poliitika ennustamine, vaid tema uus kauplus Mecca.

«Meie ümber on palju näiteks looduslikke kivisid, mille energeetikat õigesti kasutades,  oleme tasakaalukamad ja tervemad ning elame õigemat elu,» lausub Marilyn enesekindlalt. Kuulus selgeltnägija lisab, et ta ei suru kunagi midagi peale, kuid tutvustab oma uues poes just läbi enda kogemuse saadud teadmisi. «Ma olen juba pikalt soovinud seda ideed teostada ja nüüd see õnnestus,» lisab Marilyn, keda poe pidamisel aitavad ema Inta ja õed.

«Olen rõõmus, et saan üle pika aja jälle kodus olla ning Eesti inimestega kohtuda,» ütleb Marilyn, kes lõpetas Venemaal äsja uue teleseriaali võtted.

Marilyn lisab veel, et soovib Tallinnas ka loenguid ja seminare pidama hakata, et oma mõtteviisi laiemalt tutvustada ning inimestega rohkem kohtuda.

Allikas: Elu24

Head Uudised GoodNews