1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. ELUSTIILIFESTIVAL! Surfilaagri üks peasinejaid on Traffic
ELUSTIILIFESTIVAL! Surfilaagri üks peasinejaid on Traffic

ELUSTIILIFESTIVAL! Surfilaagri üks peasinejaid on Traffic

TrafficElustiilifestival Surfilaager pakub peale spordi ja rannamelu ka meeldejäävaid muusikaelamusi. Üks peaesinejaid on sel aastal uute lugudega ka Traffic. Selleaastane festival Roosta rannal juba 7.-10. juulil.

Traffic esineb Surfilaagris üle mitme aasta juba teist korda. Traffiku liikme Stig Rästa sõnul ootavad nad esinemist väga. “Eelmine live Surfilaagris oli küll juba mitmed aastad tagasi, kuid on meil siiamaani meeles kui üks eredamaid. On selge, et ka sel aastal tuleb kõva möll ja hea üritus!” lubab Stig.

Meestebänd Traffic  alustas oma tegevusega  2006. aastal ja nende esimene singel „Kallis, ära küsi“ sai kohe raadiohitiks. Trafficu muusika kutsub tantsule ja jääb pea alati kummitama oma rütmika meloodia ja lihtsate sõnadega.

Just ilmus uus lugu „Natukene veel“ eriti humoorika videoga, millest on selge, et need mehed juba oskavad meelt lahutada ning Surfilaagris on nad kohal oma täies hiilguses.

Surfilaager 2016 toimub 7.-10. juulil Roosta rannal. Eesti Purjelaualiidu algatatud elustiilifestivali eesmärk on esile tuua ja toetada Eesti andekaid võistlussurfareid. Programmis on koolitused, võistlused, sport, kontserdid ja palju muud meelelahtutuslikku kogu perele.

Piletid müügil siin  ja Piletilevis.

VAATA VIDEOT!

Head Uudised GoodNews