Avaleht Seltskond EMA ÜLE UHKE! Pagarisaate võitja tütar: ma olen ema üle nii uhke!
EMA ÜLE UHKE! Pagarisaate võitja tütar: ma olen ema üle nii uhke!

EMA ÜLE UHKE! Pagarisaate võitja tütar: ma olen ema üle nii uhke!

Pagarisaate võitja tütar ma olen ema üle nii uhke!Menusaate Eesti Parim Pagar finalist Krista jälgis pagarisaate viimast osa koos tütre ja saates osalenud pagarite Kati ja Janega. Pinge oli suur, sest kuni viimase minutini ei teatud, kes saate võidab.

Kui viimaks võit Kristale tuli oli maailma kõige õnnelikum ka tema tütar, kes samuti teleka ees värisedes emale pöialt hoidis. Kolm pagarit on veendunud, et sel saatel on eesti telemaastikul väga oluline roll täita, sest see annab kodukokkadele võimaluse näidata oma oskuseid. Kuidas võitu tähistati?

VAATA TV3 VIDEOT!

LEAVE YOUR COMMENT

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga