1. Avaleht
  2. Koos koroonast üle
  3. EMADEPÄEV ERIOLUKORRAS I Erakordne virtuaalkontsert ja emotsioone täis filmid, mida üheskoos vaadata
EMADEPÄEV ERIOLUKORRAS I Erakordne virtuaalkontsert ja emotsioone täis filmid, mida üheskoos vaadata

EMADEPÄEV ERIOLUKORRAS I Erakordne virtuaalkontsert ja emotsioone täis filmid, mida üheskoos vaadata

Olgugi, et paljudel möödub emadepäev isolatsioonis ja lähedastest eemal, on võimalik emadepäeva virtuaalselt tähistada. Elisa edastab meeleolukaid vaatamissoovitusi, mille saatel tähtpäev koos veeta.

Täna tähistatakse mitmel pool üle maailma emadepäeva, kuid käesoleva eriolukorra tõttu tuleb kahjuks suuremad pidustused, kas virtuaalselt pidada või hoopiski edasi lükata. Kuigi emadepäeva vabaõhukontserdid on tühistatud, saab sellegipoolest mugavalt kodust emadepäeva tähistada. Elisa edastab vaatamissoovitusi, et nii emadel ja teistel pereliikmetel oleks suu naerul ja vaim ergas. Kvaliteetset vaatamist leiab nii Elisa Elamuse videolaenutuse emadepäeva erikategooriast ja Elisa Stage’ist.

Linnateatri heategevuslik emadepäeva kontsert; Elisa Stage ja Elisa telekanal

Kell 19.00

Tallinna Linnateater annab täna algusega kell 19.00 heategevusliku emadepäeva kontsert-etenduse, mida saab vaadata internetis Elisa Stage keskkonnas ja kaabliga TV-teenuses Elisa telekanalilt. Kontsert on kõigile tasuta ning selle eel ja ajal on võimalik kõigil teha annetus MTÜle Peaasjad, mis tegeleb vaimse tervise edendamisega. Kontsert-etendus «Emadepäev Linnateatriga» toob vaatajateni meeleolukad ja teemakohased sketšid, laulud ja luuletused ning üles astub enamik Linnateatri loomingulisest kollektiivist.

Pime külg; Elisa videolaenutus

Leigh Anne ja Sean Tuohy võtavad enda juurde elama kodutu teismelise Michael Oheri. Michaeli ema on narkosõltlane ja isast ei tea ta midagi. Kui Michael hakkab tundma huvi Ameerika jalgpalli vastu, teeb kasuema kõik, et teda aidata. Kasuvanemad ei anna Michaelile mitte ainult ulualust vaid ka armastava kodu ning palkavad ka õpetaja, et see aitaks poisi hindeid parandada, et tal oleks võimalik kandideerida spordistipendiumile.

Valgus ookeanide vahel; Elisa videolaenutus

Pärast nelja piinarikast aastat läänerindel naaseb Tom Sherbourne (Michael Fassbender “Vääritud tõprad”, “Steve Jobs”) Austraaliasse ja võtab vastu majakavahi töö Janus Rockil, mis asub rannikust pea poole päeva sõidu kaugusel. Saarele, kuhu kaubalaev saabub vaid korra hooaja jooksul, toob Tom ka oma noore armastava naise Isabeli (Alicia Vikander “Taani tüdruk”, “Ex Machina”). Aastaid hiljem, pärast kaht nurisünnitust ja ühe lapse surnult sündi, kuuleb leinav Isabel lapse nuttu. Kaldale triivib paat, milles surnud mees ja nuttev beebi.

Pahad emmed 2; Elisa videolaenutus

“Pahad emmed 2” on järg 2016. aasta filmile “Pahad emmed”. Peategelased Amy, Kiki ja Carla kehastasid vabadust. Vabadust asju vussi keerata. Vabadust anda endast parim ja siiski äparduda. “Pahad emmed 2” ühendab sellesama tõelise emaduse vaimu ja jõulupühad. “Pahad emmed 2” toob meieni loo kolmest alahinnatud ja ülekoormatud emast, kes hakkavad vastu iga ema Super Bowli, jõuludega, kaasas käivatele raskustele ja ootustele. Nagu ideaalsete jõulude korraldamine poleks niigi raske, peavad emad sel aastal võõrustama ka enda emasid. Amy, Carla ja Kiki avastavad, mis on tegelikult jõuludel kõige olulisem, ning saavad oma emadega lähedasemaks.

Ema vaba õhtu; Elisa videolaenutus

Kõik, mida Allyson ning tema sõbrad soovivad on rahulik täiskasvanute õhtu õhtusöögi ja naljaga. Kauaoodatud hetk iseendile. Kuid rahulikust õhtust ei tule midagi välja, kui selgub, et Allysoni mehe õepoeg on kadunud. Naised sõidavad läbi terve linna, et teda leida ning saavad lõpuks õppetunni, et üksteist pole mõtet süüdistada oma enda probleemides. Samal ajal üritavad nende abikaasad laste järele vaadata. Mis võiks valesti minna?

Ben on tagasi; Elisa videolaenutus

Jõulises draamas „Ben on tagasi“ naaseb 19-aastane Ben Burns (Lucas Hedges) ootamatult jõululaupäeva hommikul oma pere äärelinnakoju. Beni ema Holly (Julia Roberts) tunneb kergendust ja võtab poja rõõmuga vastu, kuid muretseb, kas poeg suudab kaineks jääda. Tormilise 24 tunni vältel paljastuvad uued tõed ja ema surematu armastus poja vastu pannakse proovile, kui ta teeb kõik oma võimuses poja ohutuse tagamiseks. Nutikas ja eluline, südamlik ja valus film näitab, mida inimesed lähedaste kaitsmiseks on valmis tegema.

Tõde; Elisa videolaenutus

Auhinnatud Jaapani režissööri Hirokazu Kore-eda uue filmi tegevus toimub Pariisis. Lugu räägib populaarset näitlejannast, kes otsustab vanaduses avaldada oma elust ausad memuaarid. Pärast memuaaride ilmumist lendab New Yorkist paugupealt kohale näitlejanna tütar (Juliette Binoche) oma mehe (Ethan Hawke) ja lapsega. Ema ja tütre suhtes algab uus etapp – päevalgele tuleb palju uut ja nii mõnedki asjad vajavad selgeks rääkimist. Nagu ikka, tõde on suhteline ja igal perekonnal on omad kiiksuga lood.

Ilusat emadepäeva!

Head Uudised GoodNews