1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. ENHANCED WORLD TOUR ESTONIA AFTERMOVIE! Vaata, kuidas vinged trance DJ´d peo käima löövad!
ENHANCED WORLD TOUR ESTONIA AFTERMOVIE! Vaata, kuidas vinged trance DJ´d peo käima löövad!

ENHANCED WORLD TOUR ESTONIA AFTERMOVIE! Vaata, kuidas vinged trance DJ´d peo käima löövad!

ENHANCED WORLD TOUR ESTONIA AFTERMOVIE! Vaata, kuidas vinged trance DJ´d peo käima löövad!Tõeliselt tasemel peod toob teieni EDM Estonia. Ainult parimad klubid, parim rahvas ning vingemad artistid! Need on peod, mida kodus sooja teki all on patt maha magada!

VIDEOMEENUTUS! 09.03.2013 EDM Estonia esitleb: Enhanced World Tour with Daniel Kandi, Beat Service & Juventa @ Überclub

EDM Estonia tuli välja tõelise maiuspalaga, kui tõi Eestisse maailma ühe tegijama plaadifirma Enhanced Recordings, et koos pakkuda unustamatuid elamusi meie trance muusikastiili austajatele. See oli nende maailmaturnee ainus üritus Põhja-Euroopas ja Baltikumis. EDM Estonia meeskond tegi suuri jõupingutusi, et üha kasvavale Eesti trance´i austajate kogukonnale rõõmu valmistada ning siin see on – kaua tehtud kaunike ENHANCED WORLD TOUR with DANIEL KANDI, JUVENTA & BEAT SERVICE!

Õhtu peaesinejaks oli Enhanced Recordings’i lipulaev DANIEL KANDI (DEN), kellele kuuluvad ka mitmed edukad reliisid Armin Van Buureni labeli Armada ning Above & Beyondi labeli Anjunabeats’i alt. Väga vähestel Taani artistidel on tantsumuusika maailmale selline mõju, kui seda on DANIEL „THE KANDIMAN“ KANDIL. Olles mänginud sellistel üritustel nagu Trance Energy, A State Of Trance 400; 450; 500 ja 550, Trance Around The World 300, Tomorrowland, Global Gathering ja Godskitchen, on Daniel tituleeritud järgmise generatsiooni superstaariks. 2009. aastal paigutati ta DJ Magi poolt korraldataval DJ´de hääletusel 87. kohale. Nimed Gareth Emery ja Above & Beyond peaksid igale endast lugupidavale trance´i sõbrale nii mõndagi ütlema. Need on artistid, kes on korduvalt valinud DANIEL KANDI, maailma ühe enim nõutud lugude remiksija, enda singlitele värsket ilmet andma.

Madis Sillamo ehk BEAT SERVICE on tõeline komeet Eesti trance muusikastiili maailmas. Armin van Buurenile silma jäänud ning Armada labeli alt alustanud Madise jaoks kujunes läbimurdeliseks 2011. aasta. BEAT SERVICE’I muusikat toetavad lisaks Arminile veel sellised nimed nagu Tiësto, Ferry Corsten, Above & Beyond ja Markus Schulz ning tema reliisid on ilmunud trancemaailma kõige kuumemate labelite alt nagu Enhanced, Anjuna, Black Hole ja Armada. Alates 2012. aastast kuulub Madisele oma plaadifirma nimega BEAT SERVICE AUDIO. BEAT SERVICE osales Enhanced Recordings’i maailmaturneel ka Austraalia üritustel just DANIEL KANDI, JUVENTA ning ka ESTIVA ja WILL HOLLANDIGA. Madis on mänginud erinevatel A State Of Trance üritustel ning mõni aeg tagasi kinnitati tema naasmist trancemuusika Mekasse, sest ta astus üles Den Boschis toimuval A State Of Trance 600´l.

Jordin Post ehk JUVENTA (NL) on väga talendikas uue generatsiooni DJ ja produtsent, kes iga esinemisega hämmastab tantsumuusika maailma. Vaatamata oma noorele eale on see mees saavutanud nii palju, millest mõned artistid võivad ainult unistada. Alles 18-aastane JUVENTA jätkab oma teekonda selles tormilises trancemuusika maailmas ning saab kiidusõnu ka viiekordselt maailma number üks DJ’lt Armin van Buurenilt. Armin usub, et temas on potentsiaali tõusta maailma üheks tuntumaks trancemuusika produtsendiks. Oma esimesed reliisid andis JUVENTA välja 15-aastaselt ja need on näinud ilmavalgust lisaks Enhanced Recordingsile ka Armada ja Anjunabeats’i labelite alt.

TARMO TAMMEL ja MEHIS KUUSEMÄE on EDM Estonia residendid ning mõlemad mehed on tuntud oma jõuliste settide poolest. Sellel üritusel astusid nad esimest korda ühe puldi taha ja te võite juba ette kujutada, mis toimuma hakkas. TARMO TAMMELI reliisid on ilmavalgust näinud Armada sublabeli alt Planet Love ning ta on teinud edukalt koostööd trancemuusika legendi York’iga. MEHIS KUUSEMÄE on olnud EDM Estonia eelkäija TranceSessioni resident selle loomisest peale ehk aastast 2007. Tema set´id on olnud alati ühed kõige oodatumad ja nüüd koos TARMO TAMMELIGA pakuvad nad midagi fenomenaalselt head – seda setti tasus oodata!

COLD RUSH ehk Erkki Abel ja Robert Roost on tranceduona koostööd teinud alates 2011. aastast. Nende mitmed singlid ja remiksid on ilmunud Oceanbay Records´i alt ning neid võib leida ka tuntud tantsumuusika kogumiku Dream Dance albumite pealt. 2012. aasta kujunes COLD RUSH´I jaoks läbimurdeliseks, kui nende remiks Emma Hewitti loost “Crucify“ valiti ametlikul konkursil võitjaks ning ilmub Armin van Buureni labeli Armada alt. Nüüdseks on selge, et tulevik paistab nende meeste jaoks helge ning 9. märtsil 2013 said mehed võimaluse mängida oma kodumaal selliste nimedega nagu seda on DANIEL KANDI, JUVENTA & BEAT SERVICE.

VAATA KINDLASTI VINGET VIDEOT JA SAA AIMU KORRALDATUD PIDUDEST!

JÄRGMISTE UNUSTAMATUTE PIDUDENI!

Koge oma elu vingemaid pidusid Club Factory’s Madara 22a, Tallinnas!

Püsige lainel ja liituge Factory Facebook´i lehega!

Vingete pidude info leiab ka Factory kodulehelt!

Head Uudised GoodNews