1. Avaleht
  2. Raadio
  3. Esialgu vaid internetti kavandatud Põltsamaa Raadio jõudis ka raadiotesse
Esialgu vaid internetti kavandatud Põltsamaa Raadio jõudis ka raadiotesse

Esialgu vaid internetti kavandatud Põltsamaa Raadio jõudis ka raadiotesse

Esialgu vaid internetiraadiona kavandatud Põltsamaa Raadio jõudis 28. juunist eetrisse ka FM-sagedusel 90,8 MHz.

„Oleme tänulikud sideettevõttele Levira, kes tuli meile appi ja tegi meid kuuldavaks ka raadioaparaatides,” ütles Põltsamaa Raadio idee üks algataja Eva Nõmme. Levira laenatud saatja ja antenniga on Põltsamaa Raadiot võimalik kuulata raadiost umbes 5 kilomeetri raadiuses Põltsamaa kultuurikeskusest.

“Kohaliku raadio eetrisseminek on väga kiiduväärt ettevõtmine. Leviral on hea meel seda toetada. Loodame, et Põltsamaa Raadio pilootprojekt kulgeb edukalt,” ütles Levira tehnoloogia- ja IT-direktor Kristo Kaasan.

Nõmme sõnul on tegemist pilootprojektiga ja raadio edasine toimumine sõltub kuulajate huvist ja toetusest. „Põltsamaa Raadio saab alguse Põltsamaa vallavalitsuse ja seitsme inimese õhinapõhisest huvist. Kui näeme, et pakutav sisu pakub rõõmu ja kõneainet meie inimestele, siis oleme toimetusega valmis ka jätkama,” rääkis Nõmme.

Põltsamaa Raadio idee autorid on lisaks Eva Nõmmele veel Samuel Axel Maikalu, Kateriine Visk, Sandra Pomjalov, Erki Veeväli, Markus Savotskin ja Karoliine Moroz. Soovist liituda raadio tegemistega saab teada anda e-posti aadressile: poltsamaaraadio@gmail.com.

Põltsamaa Raadio tegemist toetavad Põltsamaa vallavalitsus, Põltsamaa kultuurikeskus, Levira, Eesti Kultuurkapitali Jõgevamaa ekspertgrupp, Kuningamäe Kontsert, Orkla, Pizzakiosk ja E-Piim.

Need, kes soovivad kuulata raadiot kaugemal, saavad seda teha veebi vahendusel. Põltsamaa Raadio jõuab eetrisse Põltsamaa linna 95. sünnipäevanädalal 28. juunist 4. juulini.

Head Uudised GoodNews