1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. Esimeseks suvekuulutajaks Kanal 2 ekraanil vallatu ja lustakas „Suvereporter“
Esimeseks suvekuulutajaks Kanal 2 ekraanil vallatu ja lustakas „Suvereporter“

Esimeseks suvekuulutajaks Kanal 2 ekraanil vallatu ja lustakas „Suvereporter“

Traditsiooniliselt on esimeseks suvekuulutajaks Kanal 2 ekraanil vallatu ja lustakas „Suvereporter“, mis ka sel hooajal toob vahetud emotsioonid koju kätte suve olulisemate sündmuste keskelt. Suviselt hoogsad ja lõbusad on ka uued saated „Elamusi täis Eesti“ ning „Malluka suvi maal“. Oma teadmiste proovile panekut ja auhinnasadu pakub uus igapäevane interaktiivne telemäng „Helista ja võida!“. Samuti on taas võimalk läbi suve kaasa elada paljudele lemmiksaadetele nagu „Meie aasta…“, „Kaks kanget…“, „Alo“, „Naabriplika“, „Pilvede all“ jpt. Kanal 2 pakub oma vaatajatele ka nii mõndagi üllatuslikku ja lustakat oma retro varamust.

Päeva olulisemad teemad läbi meelelahutusliku võtme

„Suvereporter“ hoiab kätt pulsil kõigel põneval, mis Eestis ja välismaal toimub. Teravate päevakajaliste uudiste kõrval külastab suvine uudistesaade erinevaid suursündmusi ja üllatab põnevate teemade ja külalistega.

Kuigi „Suvereporterit“ võib kohata erinevates paikades üle Eesti, on ka sel suvel suvise uudistesaate pesa endiselt „Suvereporteri“ lilledesse mattunud värviline rõdu, kus saab näha ka sel suvel esinemas erinevaid lahedaid artiste, kes millegi uuega välja on tulemas. Vaatajatel on läbi suve võimalus kaasa lüüa ka erinevatel konkurssidel. Juba jaanipäevaks on võimalik võita endale elektriline motoroller!

„Suvereporter“ on eetris igal argipäeval kell 19:00

„Suvereporter+“ on eetris laupäeval ja pühapäeval kell 19:00

Uued elamused, seiklused, nähtused ja kogemused

Uudistesaate „Reporter“ ja saate „Kodustiil“ juht Jaanus Koort toob televaatajateni kõik selle huvitava ja põneva, mida Eestist teada, näha ja kogeda uues suvises seiklussaates „Elamusi täis eesti“. Kindlasti kohtab saates ka rohkem ja vähem tuntud eestlasi, kes oma tegemistest pajatavad ja koos Jaanusega end proovile panevad ning ka humoorikates katsetes osalevad.

Jaanuse eesmärk on tuua teleekraanile kõik need kodumaised toredused, millest me ehk suurt midagi ei tea, kuid oleks ülim patt mitte teada saada. Lisaks veel väärt näpunäiteid ja suviseid nippe. Ikka selleks, et suvi oleks toredam.

“Elamusi täis Eesti” alustab Kanal 2s esmaspäeval, 3.juunil kell 21:00

Linnavurlede seiklused maal

Skandaalne staarblogija Mallukas haarab sel suvel oma mehe ja kolm põngerjat kaenlasse ning kolib internetist välja maale. Kaugele linnamürast ning urbanistlikust meelelahutusest ja tagasi juurte juurde. Marianni peret ootavad erinevad talumajapidamised üle Eesti, kus töö ei saa kunagi otsa ning iga päev toob uusi seiklusi ja õppetunde.

Milline on argipäev talus, kus 90% toidust kasvatatakse ise? Kuidas hobusega põldu künda, lehma lüpsta, vaipu kududa või juustu valmistada? Malluka pere lööb jõudumööda käed külge ja õpib ametit.

Kuidas toime tulla jaanalinnutalus, kus elukad ootavad söötmist, suveniirid valmistamist ja linnupuurid ehitamist? Või vanas talus, kuhu noor pere alles äsja sisse kolis ning tööpõld on nii lai, et ulatub silmapiiri taha? Kuidas passib magamiseks lakapealne või vagunelamu ning kuidas toimetada saunas, kus moodsat veevärki pole eales nähtudki?

Raske on ette ennustada kui palju tööd saab tehtud, aga kindel on, et selle õppuse käigus kohtume nii alpakade, kitsede, veiste, lindude kui hobustega ning nalja saab kogu “puhkuse” juures kõvasti.

„Malluka suvi maal“ alustab Kanal 2s kolmapäeval, 5.juunil kell 21:30.

„Merevaade Matverega“ uus hooaeg

Merekaru Marko Matvere suvine seiklussaate „Merevaade Matverega“ uus hooaeg stardib 26.juunil.

Ka sel suvel võtab Marko ette uued retked nii maal kui merel, et seigelda kohtades, kuhu tavainimene naljalt ei satu.

Saade annab mitmekülgse ülevaate Eestist kui mereriigist uurides teemasid purjetamisest kalapüügini, ajaloost merekultuurini ja laevaehitusest teaduseni. Olenemata teemast jätkub igasse saatesse humoorikaid hetki, mõnusaid vestlusi ja ilusaid loodusvaateid.

„Merevaade Matverega“ uus hooaeg alustab Kanal 2s kolmapäeval, 26.juunil kell 21:30.

Kes helistab, see võidab!

Uus interaktiivne telemäng pakub kõigile televaatajatele võimaluse oma teadmised ja nutikuse proovile panna ja kaasa mängida, et reaalajas sadu eurosid võita.

Telemäng „Helista ja võida!“ on otsesaatena eetris igal argipäeval kell 8:00 ja 12:00. Vastates lihtsatele küsimustele, on kõigil helistajatel võimalik võita rahalisi auhindu, et oma suve veelgi rohkem nautida saaks!

„Helista ja võida!“ alustab Kanal 2s esmaspäeval, 3.juunil

Kaunitarid ja kelmitarid

Uut pakub Kanal 2 ka kõikidele kvaliteetsarja austajatele. USA põnevusdraamasarja „Saatuslik kelmitar“ peategelane Maddie on kaunis ja ohtlik. Aastate jooksul on temast maha jäänud ohtralt ohvreid, kelle süda on purustatud ja vara röövitud.

Tema geniaalne plaan järgmise sihtmärgiga ähvardab aga kokku variseda, kui teda asuvad jälitama kolm eelmist ohvrit, kes on nüüd oma jõud ühendanud, tabamaks nende elud rikkunud naine.

„Saatuslik kelmitar“ alustab Kanal 2s kolmapäeval, 5.juunil kell 22:00

Ka teise uue visuaalselt julge draamasarja keskmes on kaunis noor naine, kes on oma elus küll sootuks teise valiku teinud. Erootiliste sugemetega intrigeeriva draamasarja peategelane on saanud inspiratsiooni päriselust. Brasiilia neiu Raquel Pacheco ehk varjunimega Bruna Surfistinha (Surfitüdruk Bruna) on oma kodumaal Brasiilias tuntuks saanud, kui prostituut, kes pidas oma tööst ja tegemistest blogi.

Teismeliste slängis regulaarselt kirja pandud märkmetes räägib ta üksikasjalikult oma igapäevasest elust ja tööst ning väga suur osa kirjapandust on pühendatud tegelemisele klientidega. Tema kirjutatu põhjal on valminud ka see sari.

„Lõbutüdruk Bruna“ alustab Kanal 2s kolmapäeval, 5.juunil kell 23:00

Head Uudised GoodNews