1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Esmakordselt Eestis! Chris Norman & Band LIVE
Esmakordselt Eestis! Chris Norman & Band LIVE

Esmakordselt Eestis! Chris Norman & Band LIVE

Esmakordselt Eestis! Chris Norman & Band LIVEKäesoleva aasta 16. novembril esineb Nokia Kontsertimajas legendaarne briti laulja ja kitarrist Chris Norman bandiga.

Kuni tänase päevani on Chris Norman üks populaarsemaid maailma rocki artiste andes igal aastal enam kui sada kontserti üle maailma.

Tema unikaalne hääl oli pikka aega ansambli Smokie visiitkaardiks, ulatudes tagasi 1960. aastatesse. Chris Norman lahkus Smokiest 1980. keskel selleks, et täielikult pühenduda soolokarjäärile. Tema singel „Midnight Lady“ oli suureks hitiks, mis vallutas Saksamaa edetabelid ja ei lahkunud sealt kuue nädala vältel. Alates sellest ajast on Chris Norman maailmale kinkinud enam kui kakskümmend plaati.

Talle pole iial meeldinud olla skandaalide keskel või kollase ajakirjanduse kaante vahel. Pigem on ta jäänud alati iseendaks, originaalseks ja tagasihoidlikuks, nii elus kui laval ja just see teebki temast suurepärase artisti. Chris Normanil on oskus luua saalis oma hääle ja śarmiga haruldane atmosfäär, mis aitab tal leida imepärase kontakti kuulajatega.

Pileti hinnad vahemikus 25 € kuni 65 € (vastavalt istekohale).

Head Uudised GoodNews