1. Avaleht
  2. Melu
  3. Estonian Voices annab Tallinnas lisakontserdi, Tartu kontsert lükkub edasi
Estonian Voices annab Tallinnas lisakontserdi, Tartu kontsert lükkub edasi

Estonian Voices annab Tallinnas lisakontserdi, Tartu kontsert lükkub edasi

Eesti armastatuim vokaalansambel Estonian Voices tähistab oma kümnendat sünnipäeva kontsertidega Tartus ja Tallinnas, kus kaasa teeb ka ansambel Curly Strings. Publiku soovil annab koosseis lisakontserdi 13. detsembril Noblessneri valukojas. 7. detsembril Vanemuise kontserdimajas toimuma pidanud kontsert lükkub edasi 15. detsembrile.

Jõulujazzilt tuule tiibadesse saanud ansambel Estonian Voices esitleb oma kümnendal sünnipäevakontserdil pooleteisttunnist kava, mis koosneb kuuiku tuntuimatest muusikapaladest ja ka uuest materjalist, esiettekandes kõlavad kuus verivärsket lugu. Nautida saab nii vokaalvärvide avaraid võimalusi kui ka rütmilist tulevärki. „On põnev, kuidas meie helikeel on ajas kinnistunud ja oskused selle essentsi edasi kandmiseks täiustunud. See teeb uute laulude loomise ühtepidi ka keerukamaks, kuna seda, milleks oleme kümnendi jagu end treeninud, ei tahaks liiga sarnaselt uuesti luua. Väljakutse on igal juhul vastu võetud ja ootame sünnipäevakontserti ka ise põnevusega,“ kirjeldab laulja ja laulukirjutaja Kadri Voorand.

Jõulujazzi kunstiline juht Anne Erm lisab: “Rõõm on tõdeda, et nii paljudele inimestele läheb korda ansambli Estonian Voices muusika, tegemist ongi ju Euroopa a cappella põnevaima tippkollektiiviga. Nende erilisest sünnipäevakontserdist soovivad osa saada paljud muusikasõbrad. Ansambli Tallinna kontsert müüdi kiiresti välja ja seetõttu otsustasime piletist ilma jäänud vokaalmuusika fänne rõõmustada lisakontserdiga.” Estonian Voices annab 13. detsembril Noblessneri valukojas kaks kontserti. Ansambli lisakontsert saab alguse kell 15.00. Tallinna kontserdid toimuvad tänu Noblessneri sadamalinnaku ja Merko toetusele.Samuti annab Jõulujazz 2020 korraldusmeeskond teada, et ansambli Estonian Voices Tartu kontsert lükkub edasi, sest ühel lauljal on häälepaelte põletik. Seetõttu pole ansamblil võimalik kontserti anda esmaspäeval, 7. detsembril. Kontsert toimub teisipäeval, 15. detsembril algusega kell 19.00 Vanemuise kontserdimajas.

Ansambli Estonian Voices 7. detsembri kontserdi piletid kehtivad automaatselt uuel kuupäeval. Kui uus kontserdi aeg ei sobi, siis saab piletid tagastada või vahetada Jazzkaare kinkekaardi vastu 6.-15. detsembrini 2020. Tagasiostu või vahetuse soovist saavad piletiomanikud anda teada siin. Tavapiletite omanikud saavad piletid tagastada ka Piletilevi müügipunktides, välja arvatud Circle K teenindusjaamades ja Viru Keskuse infopunktis. Festival Jõulujazz kutsub kultuurisõpru toetama festivali ellujäämist jättes piletid tagasi müümata. Täname mõistva suhtumise ja koostöö eest oma partnereid, avalikkust ja kõiki jazzisõpru.

25. korda toimuv festival Jõulujazz teeb hingele head 28. novembrist 15. detsembrini. Tutvu festivali kava ja artistidega kodulehel. Pileteid Jõulujazzile saab osta Piletilevi müügipunktidest ja kodulehelt www.piletilevi.ee.

Head Uudised GoodNews