1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. ETV aastavahetus: pidu Robbie Williamsi ja kodumaise meelelahutusega
ETV aastavahetus: pidu Robbie Williamsi ja kodumaise meelelahutusega

ETV aastavahetus: pidu Robbie Williamsi ja kodumaise meelelahutusega

ETV aastavahetus_pidu Robbie Williamsi ja kodumaise meelelahutusegaLõppeva aasta eelviimasel õhtul näeb ETV eetris pikka saateõhtut Margus Saare juhtimisel. Täna kell 18.45 algavas saates “Lennud unes ja ilmsi 2013” räägitakse Eesti inimestega tehtust ja unistustest, sellestki, mis on jäänud tegemata.

Margit Kilumets toob saatesse hulga kohtumisi Saaremaalt ja Virumaalt, Võrumaalt ja Läänemaalt. Selgub, kes pälvib Eesti Rahvusringhäälingu auhinna “Aasta tegu 2013”. Tallinna Lennusadamast eetrisse jõudvas saates esinevad Liisi Koikson, Teele Viira, Andero Ermel, Mirjam Mesak, Mari Kalkun ja Riho Sibul ning noorteorkester Reaalmažoor ja Siim Aimla ansambel.

ETV 31. detsembri päevasest kavast leiab alati eestipärast ja aegumatut, nii ka seekord, mil vaatajaid rõõmustab telelavastus “Pisuhänd”. Õhtuse kava esimeses pooles teeb “Aktuaalne kaamera” aastast kokkuvõtte.

Meeleolukas pikk telepidu toob eetrisse Robbie Williamsi kontserdi tänavusest suvest Tallinna lauluväljakul. Vaatajate ees on ka suur hulk kodumaiseid armastatud näitlejaid, muusikuid, nalja- ja šõumehi, keda näeb oodatud aastalõpusaadetes ja pidulikku meeleolu kandva peo käigus, kuhu tehakse lülitusi saadete vahel. Õhtut viivad läbi Katrin Viirpalu ja Peeter Oja.

Teiste hulgas astuvad üles Marju Länik, Anne Veski, Tanel Padar, Ott Lepland, Birgit Õigemeel, ansamblid Põhja-Tallinn, Traffic ja Smilers, aga ka Eesti parimad püstijalakoomikud jpt.

Veel plaanib ETV vaatajatele näidata, kuhu on tänaseks päevaks oma eluga jõudnud sarjast “ENSV” tuttavad baarmenid Illar ja Ats. Omal kohal on saated “Õhtusöök ühele”, “Õnne 13” aastalõpp, “Edekabel”, “Rohke Debelaki libauudised” ja muidugi oodatud “Tujurikkuja”.

Pärast südaööd on eetris hea valik muusika- ja naljasaateid.

1. jaanuaril näeb ETV vahendusel traditsiooniliselt Viini filharmoonikute esinemist ning Eesti Kontserdi uusaastakontserti. Aasta esimese kodumaise mängufilmina tele-esilinastub pärast õhtust “Aktuaalset kaamerat” Ilmar Raagi “Eestlanna Pariisis”.

ETV2 aastavahetuse programmi hoiavad üleval igitoredad Eesti vanemad mängufilmid “Keskpäevane praam”, “Šlaager” ja “Don Juan Tallinnas”. Kavva mahub ka hulk telelinastamata kodumaiseid lühifilme nagu “Tasuja”, “Gracias a la vida” jt.

Head Uudised GoodNews