1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. ETV-s alustab kirgaste suveõhtute lemmik – meelelahutussaade “Eesti mäng”
ETV-s alustab kirgaste suveõhtute lemmik – meelelahutussaade “Eesti mäng”

ETV-s alustab kirgaste suveõhtute lemmik – meelelahutussaade “Eesti mäng”

320207. juulist algab ETV-s neljandat suve lustlik mälumängusaade “Eesti mäng”, mida näeb argipäevaõhtuti esmaspäevast neljapäevani.

Turniiri põhimõttel üles ehitatud saade on lihtne ja arusaadav – tuleb täringut visata ja valida üks kolmest vastusevariandist. Aeg-ajalt satuvad mängijad üllatusruudule ja seisavad silmitsi tegevusülesandega. Igas saates osaleb kolm mängijat, kellest parim pääseb edasi nädala saatesse. Nagu eelmiselgi aastal, tulevad ka sel korral saatesse oma õnne ja teadmisi proovile panema inimesed kõigist Eesti maakondadest, nende hulgas nii teada-tuntud avaliku elu tegelased kui ka tegusad kohaliku elu eestvedajad. Saatesarja küsimuste koostamisel löövad kaasa Mati Talvik ja Tiit Naarits. Saadet juhib Gaute Kivistik, teda assisteerib suviselt särav Jaana Heeringson.

EestiMängSelle hooaja esimesel nädala panevad oma õnne ja teadmised proovile Ivo Linna, Maria Listra ja Kaspar Taimsoo, Anne Veski, Kristjan Jõekalda ja Andres Sõber, Karl-Erik Taukar, Evelin Talts ja Indrek Ojari.

Uuel hooajal algab saade ka uuel ajal – kell 20.30, just enne “Aktuaalset kaamerat”.

“See alguskellaaeg on väga hea, sest pikk vihmane päev on seljataga ja jalgpallile vahelduseks on väga hea aju tööle panna just enne päeva kokku võtvat AK-d”, tõdeb saate režissöör Maire Radsin. “Sel aastal on ETV suveprogramm üldse väga tugev. “Eesti mänguga” samal ajal stardib ka kultussari “Dallas” ning pärast “Aktuaalset kaamerat” on eetris uute saatejuhtidega “Ringvaade””, lisab omalt poolt ETV meelelahutussaadete toimetuse juhataja Mart Normet.

Saatesari valmib ETV-l koostöös tootjafirmaga Thors Films OÜ. Toimetajad on Anne Mäns ja Christel Karits, režissöör Maire Radsin, produtsendid Maarek Toompere, Tarmo Kiviväli ja Age Kraus. “Eesti mäng” on ETV eetris alates 7. juulist esmaspäevast neljapäevani kell 20:30.

Head Uudised GoodNews