1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. FINAAL! „Selgeltnägijate tuleproovis“ on täna finaal
FINAAL! „Selgeltnägijate tuleproovis“ on täna finaal

FINAAL! „Selgeltnägijate tuleproovis“ on täna finaal

Marilyn Kerro3
Marilyn Kerro

Käes on finaal ja ees ootavad kaks viimast otsustavat katset! Marilyn Kerro, Viktoria Raidos ja Nikol Kuznetsova ei tohi enam eksida, sest see on nende viimane võimalus.

Esimene katse on inimotsing, mis toimub Põhja-Moskvas, kus asub üks 2014. aastal suletud vangla, nn sõpruslaager. See on sünge neljakorruseline hoone, mille trellitud akende ees on elektritraat ja katusel vahitornid.

Selles õõvastavas kambrite, tubade, kabinettide ja muude ruumide rägastikku on saate meeskond peitnud endise retsidivisti, 35-aastase Vitali, keda on viis korda vangi mõistetud. Ta tunneb selliste asutuste nurgataguseid ja teab väga hästi, kuhu end peita. Selgeltnägijate ülesanne on 15 000 ruutmeetriselt alalt Vitali üles leida. Abiks on vaid tema foto. Neil on kõigest 20 minutit, et tulla selle ülimalt keerulise otsinguga toime.

Viktoria Raidos
Viktoria Raidos

Teises katses tuleb selgeltnägijatel lahendada kadunud noormehe juhtum. 27-aastane Rodion Pronin Tuulast töötas baarmenina, kuid ise eelistas pidudele ja vägijoogile jõusaali. Sport oli tema elus väga tähtsal kohal. 25. juuni öösel oli Rodion viimast korda kodus koos ema ja kaksikõe Jeliga. Kuhu ta kadus ja mis temaga juhtus?

Stseen

VAATA VIDEOT!

[iframe class=”tv3play” src=”http://tv3play.tv3.ee/embed?id=718871″]

Head Uudised GoodNews