1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. FINEST FM KIMBUTAB MUUSIKUID! Uku Suvistet saadab igas asjas õrnema soo tähelepanu
FINEST FM KIMBUTAB MUUSIKUID! Uku Suvistet saadab igas asjas õrnema soo tähelepanu

FINEST FM KIMBUTAB MUUSIKUID! Uku Suvistet saadab igas asjas õrnema soo tähelepanu

Foto: Paul Meiesaar
Foto: Paul Meiesaar

Soome eestikeelse raadiojaama Finest FM hommikutegijad on taas eetris, et rõõmustada kuulajaid, eriti aga õrnemat sugu — heade uudiste portaaliga GoodNews kahasse tehtavasse muusikute telefonitsi kiusamise projekti kutsutakse seekord Uku Suviste.

Enne aga loetleb saatetiim üles Uku ametid ja tegemised — ta on laulja, pianist, laulukirjutaja ja produtsent, muusika-alaselt õppinud Eestis ja USA-s, töötanud on ka helirežissööri ja muusikaprodutsendina, osalenud seriaalides ja reklaamides. Muide, Uku Suvistet võetakse reklaamima ainult meestekaupu, sest kui tema ekraanile ilmub, siis pole vahet, mida ta reklaamib, naised näevad ainult teda.

Telefoni otsa saadud Uku Suviste ütleb saatejuht Kristina küsimuse peale, kas ta sööb hommikuks proteiiniputru ja joob vitamiinijooki, et tal on kohvitass just käes ja hommikul sööb prantsusepärast omletti juustuga või kaerahelbeputru šokolaaditükkide või muude kummaliste asjadega.

Saatetiim nendib, et Uku on lisaks kõigele muusikaga seonduvale veel ka kokandushuviline gurmaan ja Palja Porgandi jälgija, sest just sellenimeliselt blogijalt ehk Merilin Taimrelt on muusik saanud pudruretsepte. Edasi aga läheb jutt traditsiooniliste küsimusteni ja selgub, et üks erilisemaid esinemiskohti Uku Suviste jaoks oli aastatetagune Jurmala laulukonkurss, kus ta sai kolmanda koha.

KUULA INTERVJUUD!

Head Uudised GoodNews