1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. FINEST FM MUUSIKU KODUS! Lauri Liivi kohta ütleb palju nimi Black Velvet, kuid muusikus on muudki
FINEST FM MUUSIKU KODUS! Lauri Liivi kohta ütleb palju nimi Black Velvet, kuid muusikus on muudki

FINEST FM MUUSIKU KODUS! Lauri Liivi kohta ütleb palju nimi Black Velvet, kuid muusikus on muudki

Lauri Liiv Foto: Marion Pettai
Lauri Liiv
Foto: Marion Pettai

Soome eestikeelse raadiojaama Finest FM hommikuprogrammi tiim tungib taas portaali GoodNews toel ühe Eesti tuntud muusiku isiklikku ellu ja seekord on telefoni otsas legendaarse Black Velveti solist Lauri Liiv.

Eelnevalt on saatejuhid teada saanud, et Lauri on laulnud ka ansamblis “Family”, esinenud paljudes muusikalides, mänginud sarjades nagu “Kartulid ja apelsinid”, teinud kaasa saates “Su nägu kõlab tuttavalt” ja tema hääl on ka karupoeg Paddingtoni hääl.

Muusik ise tunnistab, et intervjuu aeg on tema jaoks varajane, seda enam, et eelmisel päeval esines ta Kultuurikatlas. Saatetiim imestab selle üle, kuidas Lauri Liiv igal pool kaasa lüüa jõuab ja kuna jutt läheb muusikalidele, siis üheks küsimuseks ongi, et millises ta veel osaleda tahaks. Lauri sooviks on tegelikult see, et teatriprodutsendid tooks lavale ka kaasaegsemaid ja vähemtuntud muusikale, näiteks Stephen Sondheimi omi.

Kui jutuks tulevad kurioossemad esinemised, meenutab muusik üht Black Velveti algusaja esinemist ühes Rakvere ööklubis, kus nende kontserdile ei tulnud kedagi. Nimelt oli neil päris kopsakas piletitasu, teises ööklubis aga oli sel õhtul vaba sissepääs ja kõik peohuvilised läksid sinna.

KUULA INTERVJUUD!

Head Uudised GoodNews