1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. FINEST FM VESTLEB MUUSIKUGA! Maarja-Liis Ilus valmistub jõulukontserditeks ja gripi tõrjumiseks
FINEST FM VESTLEB MUUSIKUGA! Maarja-Liis Ilus valmistub jõulukontserditeks ja gripi tõrjumiseks

FINEST FM VESTLEB MUUSIKUGA! Maarja-Liis Ilus valmistub jõulukontserditeks ja gripi tõrjumiseks

maarja-liis-ilusSoome eestikeelse raadiojaama Finest FM rahvas segab taas tuntud Eesti muusikuid hommikuse kohvijoomise juures ja põhjuseks on ikka koostöös heade uudiste portaaliga GoodNews tehtav lauljate isiklikku ellu tungimise projekt.

Seekord on “ohvriks” lauljatar Maarja-Liis Ilus, kellest saatejuht Kristinale meenub esimese asjana “Kaelakee hääl” ja sealt koorub edasi välja Eurovisioon, kus nooruke Maarja-Liis esines koos Ivo Linnaga. Enne traditsioonilisi küsimusi tahab saatetiim alati teada, mida konkreetne muusik hommikul teeb.

Maarja-Liis häält lahti ei laula, enne õhtuseid kontserte joob ta tavaliselt hoopiski palju vedelikku sisse, aga sel päeval tal kontserti pole ja lauljataril on kavas hoopis gripivastast süsti saama minna. See paneb Kristina jahmatusest ahhetama — kuidas saavad inimesel hommikul peale üheksat sellised mõtted peas olla!

Maarja-Liis selgitab, et elame ikkagi põhjamaal, ümberringi põevad paljud külmetushaigusi ja pealegi on ees palju jõulueelseid kontserte, kus artistid ei saa endale haigestumist lubada. Esimene kohustuslik küsimus puudutab meeldejäävaimat esinemispaika ja Maarja-Liisil on selleks kontsert ühe Pekingi pilvelõhkuja lounge`s koos Rein Rannapi ja bändiga.

KUULA INTERVJUUD!

Head Uudised GoodNews