1. Avaleht
  2. Film
  3. FORUM CINEMAS I Kinoklassika toob vaatajate ette legendaarsed filmid
FORUM CINEMAS I Kinoklassika toob vaatajate ette legendaarsed filmid

FORUM CINEMAS I Kinoklassika toob vaatajate ette legendaarsed filmid

Forum Cinemas kinoklassika sündmustesarja raames näitamisele tulevad filmid on kõik digitaalselt taastatud. Minimaalselt 2K resolutsiooni ja kvaliteetse 5.1 heliga. Kinoklassika raames saab näha selliseid klassikalisi filme nagu legendaarse režissööri Martin Scorsese krimidraama “Kasiino” ja filmiajaloo üks parimaid krimifilme “Pinge”.

“Kasiino” räägib loo kasiinoomaniku tõusust ja langusest

“Kasiino” maailma esilinastus toimus 1995. aasta 3. aprillil New Yorkis.

Karm lugu kasiinoomaniku Sam “Ace” Rothstein (Robert De Niro) tõusust ja langusest. Oma valduste kuningana juhib ta oma äri äärmiselt efektiivselt. Tema parim sõber on vägivaldne sotsiopaat Nicky Santoro (Joe Pesci), kes hoiab Sami kasiino töötajaid ja kliente ausana. Olgugi, et Sam juhib pealtnäha austusväärset kasiinot, soovib Nicky kogu mängupõrgu äri enda alla haarata. Kui välja ilmub teenekas mängus Ginger McKenna (Sharon Stone), muudab tema kohalolek Sami ja Nicky sõpruse veelgi keerulisemaks. Samal ajal kui narkootikumid ja alkohol haaravad Gingeri enda võimusesse, panevad kõik kolm oma elud ohtu tänu nende enda ahnusele ja ambitsioonidele.

“Kasiino” linastub Coca-Cola Plazas kõigis juuli kolmapäevadel. Piletid leiad SIIT!

“Pinge” toob kinolinale Al Pacino ja Robert De Niro

“Pinge” maailma esilinastus toimus 1995. aasta 6. detsembril Californias.

Neil McCauley (Robert De Niro) on professionaal, kelle tegevusalaks on hoolikalt planeeritud röövid. Mees on palju aastaid oma elust veetnud vanglamüüride vahel ning on otsustanud sinna mitte kunagi enam tagasi minna. Vincent Hanna (Al Pacino) on oma tööle pühendunud detektiiv, kes töötab Los Angelese politsei mõrvarühmas ja on tuntud oma järeleandmatuse poolest. Kahe sarnase mehe teed ristuvad, kui McCauley grupi poolt organiseeritud rööv lõpeb kolme inimese tapmisega ning asja uurimine antakse Hanna hoolde. Vastased hakkavad liikuma vältimatu kokkupõrke suunas, mille tulemus saab olla ainult üks…

“Pinge” sattus omal ajal filmisõprade tähelepanu keskpunkti peaasjalikult sellega, et esmakordselt jagasid ekraani (Filmis “Ristiisa II” nad samaaegselt kaamera ette ei sattunud) kaks legendaarset näitlejat – Oscari võitjad Al Pacino ja Robert De Niro. Lavastaja Michael Mann (“Miami Vice”, “Viimane mohikaanlane”) maalis usutava ja intensiivse pildi Los Angelese kuritegelikust maailmast ning seadusesilmade ja elukutseliste kurjategijate hingeelust. Osatäitjate nimekiri on muljetavaldav.

Lisaks kahele supertähele teevad kaasa Val Kilmer, Tom Sizemore, Danny Trejo, William Fichtner, Jon Voight, Mykelti Williamson, Ted Levine, Wes Studi, Ashley Judd, Hank Azaria, Dennis Haysbert, Tom Noonan, Diane Venora, Henry Rollins, Jeremy Piven, Amy Brenneman ja tol ajal nooruke Natalie Portman.

Esilinastus toimub 5. augustil Coca-Cola Plaza iSENSE saalis! Piletid leiad SIIT!

Esilinastusel linastub film kristallselges 4K pildiformaadis. Linastused toimuvad kõigil augusti kolmapäevadel.

Head Uudised GoodNews