1. Avaleht
  2. Film
  3. Forum Cinemas
  4. FORUM CINEMAS I Kinolinale tuleb Beethoveni erakordne kontsertfilm
FORUM CINEMAS I Kinolinale tuleb Beethoveni erakordne kontsertfilm

FORUM CINEMAS I Kinolinale tuleb Beethoveni erakordne kontsertfilm

Maailma suurima helilooja Ludwig van Beethoveni 250. sünniaastapäevaks toob Forum Cinemas kinoekraanidele erakordse kontsertfilmi “Concerto: A Beethoven Journey”, 17. detsembril kinodes Coca-Cola Plaza ja Ekraan.

Juba üle nelja aasta on auhinnatud režissöör Phil Grabsky jälginud maailma tähtsaima kontsertpianisti Leif Ove Andsnesi katset mõista ja tõlgendada Beethoveni viite klaverikontserti ehk muusikaajaloo kõige hiilgavamat loomingut. Meie aja parimaks pianistiks kuulutatud Leif Ove Andsnes pakub meile harukordse võimaluse sukelduda maailmatasemel pianisti isiklikku ja profesionaalsesse maailma.

Kuulates Leif Ove viite klaverikontserti, saame tunnistajateks, kuidas tema nägemus pakub meile uue ja värske sissevaate Beethoveni loomingusse. Samuti saame me osa Leif Ove Andsnesi enda elust tipppianistina. Isegi pärast oma suurprojekti Beethoveni viie klaverikontserdiga ja väga populaarset kontserttuuri tunnistab Lief Ove, et muusikaajaloo suurim heliloojaks on ja jääb Ludwig van Beethoven.

Head Uudised GoodNews