1. Avaleht
  2. Film
  3. Forum Cinemas
  4. Forum Cinemas kutsub kõiki laulu- ja tantsupeol osalejaid eritingimustel Coca-Cola Plazasse
Forum Cinemas kutsub kõiki laulu- ja tantsupeol osalejaid eritingimustel Coca-Cola Plazasse

Forum Cinemas kutsub kõiki laulu- ja tantsupeol osalejaid eritingimustel Coca-Cola Plazasse

Forum Cinemas kutsub kõiki laulu- ja tantsupeol osalejaid eritingimustel Coca-Cola Plazasse, kus piduliste gruppidele kehtivad soodushinnad, kino tagatubades korraldatakse ekskursioone ning näha saab filme, mida kinos isegi enam ei näidata.

Forum Cinemas turundusjuht Katre Kärner selgitas, et laulu- ja tantsupeo ajas on linn täis tuhandeid esinejate gruppe, kes loomulikult kogu pealinnas oldud aja ainult proovides ei viibi ja seega pakubki kino head võimalust terve oma esinejate grupiga mõnusalt aega veeta. „Eriti  palavate ilmade korral pakub kino ka väga head jahutust,“ lisas Kärner.

„Laulu- ja tantsupeoliste pakkumise teeb eriti märkimisväärseks see, et grupid saavad tegelikult ise valida, millist filmi nad viimase vähemalt kuue kuu jooksul linastunud filmidest näha tahavad ja meie toome selle siis selleks puhuks uuesti kinolinale. Miks mitte vaadata näiteks oma koorikaaslastega ühiselt „Tõde ja Õigust“?“

Lisaks vabale filmivalikule on peoliste eeliseks ka vaba valik külastusaja osas – vajadusel saab külastust organiseerida ka ajale, mil kinomaja ise on veel teistele külastajatele suletud. „Või kui näiteks mõne grupi soov on teha popkornivaba kinokogemust, siis saab kinno tulla ka ajal, mil snäkipoed on veel suletud,“ lausus Kärner.

Soovi korral on Coca-Cola Plaza valmis korraldama ka ekskursioone kinomajas, et näidata kust tuleb popkorn ja kuidas filmid ekraanile jõuavad ning vajadusel saab valitud filmist rääkima tulla kohalik kinospets.

Laulu- ja tantsupeoliste grupikülastuste soodushinnad kehtivad osaleja passi alusel kõikidele grupi liikmetele ning grupi saatja või õpetaja saab filmi nautida tasuta. Oodatud on ka need, kes otseselt laulukaare alla või staadionile ei mahu, kuid grupi registreerijaks peaks siiski olema tantsu- või laulupeo kollektiiv.

Grupikülastuseks on vajalik eelregistreerimine ning pakkumine kehtib praegusest kuni päev peale laulu- ja tantsupeo lõppemist ehk 8. juulini.

Täpsem info ja registreerimine Forum Cinemas klassika kinno alalehelt!

Head Uudised GoodNews