1. Avaleht
  2. Film
  3. Forum Cinemas
  4. Forum Cinemas lubab ühele kinoseansile kuni 100 inimest
Forum Cinemas lubab ühele kinoseansile kuni 100 inimest

Forum Cinemas lubab ühele kinoseansile kuni 100 inimest

Forum Cinemas arvestab valitsuse antud soovitusega ning alates reedest ühelegi Forum Cinemas kinoseansile üle 100 inimese pileteid broneerida ei saa. Lisaks jäetakse broneeritud istmete vahele vaba iste, et hoida kinokülastajate vahelist distantsi.

„Otsustasime vastavad meetmed tarvitusele võtta peale peaminister Jüri Ratase soovitust edasi lükata üle 100 inimesega üritused. Seega oleme juba praegusest broneerinud seansside saalid nii, et saalis ei saa korraga viibida üle 100 inimese ning lisaks võimaldame igale külastajale n-ö privaatse ruumi ehk mõlemale poole ostetust piletist jääb tühi koht. Näiteks kahekesi kinno minnes saate kõrvuti istuda, aga kahele poole jääb siis vähemalt üks vaba iste,“ selgitas Forum Cinemas Baltikumi tegevjuht Kristjan Kongo.

„Seansside arvu piirang ei mõjuta ning kinode lahtioleku aegu ka kavas hetkel muuta pole, kuid kindlasti jälgime olukorda pidevalt ning vajadusel on ettevõttel olevad vastavad kriisiplaanid,“ lisas Kongo.

„Oleme seni täheldanud ka keskmisest ja oodatavast natukene vähem kinokülastajad viimastel nädalatel, kuid see ei pruugi ka kõik viiruse süü olla,“ lausus Kongo. „Küll aga on koroonaviirus mõjutanud seda, et edasi on lükatud osade filmide esilinastusi. Näiteks James Bondi uus film, hiljuti teatavaks tehtud uue Eesti mängufilmi „Rain“ esilinastus ning animatsioon „Peeter Pikkõrv“, mis lükkus augustisse.“

Esilinastusele juba ostetud piletid ostetakse kino poolt tagasi.

Head Uudised GoodNews