1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. FOTOD! Homme toimub esmakordselt Eestis multimedia show “Classics in the Dark”
FOTOD! Homme toimub esmakordselt Eestis multimedia show “Classics in the Dark”

FOTOD! Homme toimub esmakordselt Eestis multimedia show “Classics in the Dark”

“Classics in The Dark” (Klassika pimeduses) etendub esmakordselt Eestis 27. aprillil Nordea Kontserdimajas.

‘’Classics in the Dark’’ on aastal 2016 Peterburi Planetaariumi loodud multimeedia show mis ühendab 3D graafika ja tuntud klassikalise muusika suurteosed. Etendus antakse kontserdisaalis, mis on muudetud kaasaegsete tehniliste vahenditega avakosmoseks, kus igal kuulajal on võimalus avada oma universum. Perfektsed installatsioonid vajavad perfektseid muusikuid ja seetõttu on valitud etenduse muusikalist poolt esitama tipptasemel solistid ja orkester Peterburi Virtuoosid.

Kõik ‘’Classics in the Dark’’ kontserdid Peterburis müüdi välja. Piletid olid otsas juba pikalt enne kontserdite toimumist ning tänu suurele pealtvaatajate huvile otsustati projektiga jätkata. ‘’Classics in the Dark’’ kunstiline juht Eugenia Zima tõi programmi suurele lavale. Peterburi Oktjabrski 3500 istekohaga saalis kõlasid pimeduses Vivaldi, Bach, Verdi, Bellini, Foret, Ravel, Piazzolla ja teiste teosed.

Esinevad: orkester ‘’Peterburi Virtuoosid’’, solistid Maria Litke (Mihailovski teatri sopran) ja Roman Arndt (Marinski teatri tenor), Alex Strelko (rahvusvaheliste võistluste laueraat, saksofon), Jevgeny Krasilnikov (India sarod), Arthur Bochkivsky (kitarr).
Idee autor, projekti kunstiline juht – Eugenia Zima.

Head Uudised GoodNews