1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. FOTOD! Ja hakkaski pihta! Liipa Talus avati Camp of Hip-Hop noortelaager
FOTOD! Ja hakkaski pihta! Liipa Talus avati Camp of Hip-Hop noortelaager

FOTOD! Ja hakkaski pihta! Liipa Talus avati Camp of Hip-Hop noortelaager

Fotod: Kreete Uustalu

Esmaspäeval sai alguse Camp of Hip-Hop noortelaager, mis on tuntud kui Eesti üks innovaatiliseim laager. Juba kuuendat korda osalevad 7-14-aastased noored üle Eesti seitsme päeva jooksul erinevates interaktiivsetes ja põnevates tegevustes, mis toimuvad värskes õhus maalähedases Liipa Talus.

Laagri avapaugu andis maailmas populaarsete challenge’ite lahendamine, sealhulgas lõbusad veemängud ja inimestest püramiidi moodustamine. Või kas kujutate ette suurt rahvahulka ligi 10 minutit järjest naermas? Just naerurekordit prooviti Camp of Hip-Hopis sooritada ning koheselt olid uued sõbrad kogu nädalaks garanteeritud. Loomulikult pole ükski laager õige ilma korraliku diskota ning sel korral ei varastanud noorte tähelepanu nutitelefonid, vaid kogu tantsuplats kihas energiast.

Teisipäev erines aga sootuks, tuues laagrisse Wipe Out takistusteraja, ms on inspireeritud Ameerika tuntud saatemängust “Rajalt maha”. Takistusi tuli läbida nii õhus, vees kui ka maapinnal ning käiku läksid nii vahurada Slip&Slide, rehvidest läbi hüppamine, Slackline, tarzanihüpe ning tiigi ületamine madratsitega. Wipe Out raja järel ootas ees Hollywoodi kirev maailm, mis õpetas noortele ise lühifilmi tegemist. Omavahel segunesid nii Batman, Jack Sparrow, Superman kui Kung Fu Panda ning nendes filmides puudusid fantaasial igasugused piirid.

Ühe päevaga õppisid noored ise filmima, monteerima ja lavastama ning nende oskused üllatasid isegi kasvatajaid.

VAATA LÕBUSAT GALERIID!
Fotod: Kreete Uustalu

Head Uudised GoodNews