1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. FOTOD! Tallinnas avati KARE Design Eesti esindussalong
FOTOD! Tallinnas avati KARE Design Eesti esindussalong

FOTOD! Tallinnas avati KARE Design Eesti esindussalong

Fotod: Jana Sorokina

Eelmisel nädalal avati Tallinnas KARE Design Eesti esindussalong. Glamuurne avapidu tõi kohale särava publiku, kellel muuhulgas avanes võimalus nautida Eestit Eurovisioonil esindanud Elina Netšajeva etteastet, kõlamata ei jäänud ka “La Forza”.

Tuntud Saksa disainmööbli ja kodusisustustoodete brändi esinduse avapidu lähtus brändi enda mängulisest iseloomust, olles meeleolukas ning täis üllatusi. Nii näiteks tervitasid külalisi uunikumsõiduk, erepunane 1935. aasta väljalaske MB PB Midget, ja ettevõtte talisman – inimese kasvu punane koer.

Üritusel nõutav riietus oli pidulik punane, mida peokülalised ka suurepäraselt välja kandsid. Teiste seas olid uut disainimekat avama tulnud Beatrice, Merit Boeijkens, Lauri Viikna, Sigre Pirn, Anatoli Ein ja Denis Kovalenko.

Avapeo keskseks sündmuseks kujunes punase lindi läbilõikamise tseremoonia, kus osalesid KARE Tallinn kaupluse omanik Olga Rak ja ettevõtte esindaja Saksamaalt Ali Kül.

„KARE on parimate disainerite loodud originaalsete disaintoodete maailm. Meie stuudios saab näha üsna tavatuid ja isegi ekstravagantseid mööblitükke, aga ka kõigiti traditsioonilisi sisustuselemente, ent nende juures on alati mingi “rosin“ või isemoodi detail. Usun, et Eestis saab tänu KARE Designile olema rohkem värve ja elurõõmu, see on ka meie tunnuslauseks. Vastavatud salongist leiab endale sobiva iga klient, kindlasti ka nõudliku maitsega inimesed, kes otsivad midagi erilist, rõhutamaks oma individuaalsust,” rääkis Olga Rak, KARE ametlik esindaja Eestis.

Üritusel esines etteastega ka Dmitri Zorin, kes lõi laval lummava võlupildi „Alice imedemaalˮ muinasjutulise maailma stiilis. Zorini abiliseks oli tuntud modell Ilona Faustova, kes astus üles ka õhtujuhi rollis. Peokülaliste vahel loositi välja hulgaliselt aksessuaare KARE Tallinnalt ja õhtu sponsor Mionettolt. Õhtu osaks oli ka heategevuslik oksjon, millega teenitud tulu annetab KARE Tallinna loomade varjupaigale.

VAATA GALERIID!
Fotod: Jana Sorokina

Head Uudised GoodNews