1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. FOTOD! Vaata, kes käisid filmi “Eesti muld ja Eesti Ruja” esilinastusel
FOTOD!  Vaata, kes käisid filmi “Eesti muld ja Eesti Ruja” esilinastusel

FOTOD! Vaata, kes käisid filmi “Eesti muld ja Eesti Ruja” esilinastusel

Ruja
Foto: Rauno Volmar

Eile esilinastus Tallinnas Coca-Cola Plazas värskelt valminud suurejooneline muusikadokumentaal “Eesti muld ja Eesti Ruja”, mis tõi kinno sadu Eesti kultuuri- ja muusikategelasi ning bändi liikmeid.

Lisaks Ruja liikmetele meelitas värskelt valminud filmi esmaesitlus kohale Eesti tuntud melomaanid ja kultuuritegelased, teiste seas Peeter Vähi, Tiina Jokineni, Vahur Kersna, Robert Linna, Kristjan Kannukese, Marek Sadama, Allan Roosilehe, Danel Pandre ja paljud teised.

Tänavu augustis, Eesti Vabariigi taasiseseisvumise päeval tulid üheks õhtuks taaskord lavale Eesti legendaarseima rokkansambli Ruja originaalkoosseisu liikmed Jaanus Nõgisto, Rein Rannap, Tiit Haagma, Andres Põldroo ja Jaan Karp. Laulukaare all toimunud “Eesti muld ja Eesti Ruja” kontserdist sündis Tarvo Mölderi režissöörikäe läbi kahetunnine muusikadokumentaal, mis esilinastus eile Coca-Cola Plazas Tallinnas.

Filmi näidatakse detsembris kokku kolmel päeval, 2., 4. ja 6. detsembril Forum Cinemase kinodes Tallinnas, Tartus ja Viljandis. Film kestab kaks tundi.

Muusikadokumentaali “Eesti muld ja Eesti Ruja” tootis Sterotek OÜ. Filmi režissöör on Tarvo Mölder ja toimetaja Kaidi Klein, tegevprodutsent on Aleksander Ots ja produtsent Eero Nõgene.

VAATA GALERIID!
Fotod: Rauno Volmar

Head Uudised GoodNews