1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Fotograaf Ardo Kaljuvee õpetab uues videos, kuidas videoselfiet teha
Fotograaf Ardo Kaljuvee õpetab uues videos, kuidas videoselfiet teha

Fotograaf Ardo Kaljuvee õpetab uues videos, kuidas videoselfiet teha

Ardo Kaljuvee (1)elt 15 sekundit. Staarfotograaf Ardo Kaljuvee näitab parimaks selfie-telefoniks tituleeritud uue Samsungi Galaxy A seeria nutitelefonil, kuidas videoselfiet teha. Kas filmima peaks horisontaalselt või vertikaalselt? Vaata uuest õpetusvideost!

 

Ardo Kaljuvee soovitused:

  • Enne filmimist puhasta kaamera objektiiv ja jälgi, mis jääb video taustale.
  • Filmi telefoni horisontaalasendis hoides.
  • Videoselfiet on mõtekas teha seal, kus taust on nii ilus, et pelgalt sõnade ega pildiga ei ole võimalik seda edasi anda.
  • Videoselfie on hea ka juhul, kui taust või oluline objekt taustal liigub. Näiteks kui soovid selfiele püüda parasjagu Tartu maratonil jooksvat sõpra.

Ardo Kaljuvee (2)Fotograaf Ardo Kaljuvee kasutab õpetusvideos Samsungi uue seeria Galaxy A nutitelefoni, mille 5 MP suurune esikaamera on mõeldud just selfiede tegemiseks. Kaamerale on lisatud mitmeid ägedaid funktsioone:  Wide Selfie, Palm Selfie, animeeritud GIF, Beauty Face Features ja Rear-cam Selfie. Galaxy A5 ja A3 on müügil Eesti mobiilioperaatorite esindustes ja suuremates elektroonikapoodides. Galaxy A3 orienteeruv hind on 300 ja Galaxy A5 400 eurot. Galaxy A7 jõuab müügile märtsis ja selle orienteeruv hind on 500 eurot.

VAATA VIDEOT!

https://www.youtube.com/watch?v=CkiO00gnFKE

Head Uudised GoodNews