1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. FOX Life kanalil esilinastub “Skandaali” 4. hooaeg
FOX Life kanalil esilinastub “Skandaali” 4. hooaeg

FOX Life kanalil esilinastub “Skandaali” 4. hooaeg

BELLAMY YOUNG, DARBY STANCHFIELD, JEFF PERRY, TONY GOLDWYN, KERRY WASHINGTON, SCOTT FOLEY, JOSHUA MALINA, GUILLERMO DIAZ, KATIE LOWESTäna kell 21.00 läheb Fox Life kanalil eetrisse sarja „Skandaal“ 4. hooaeg, mis on ühtlasi ka hooaja esilinastus Eestis.

Sarja looja Shonda Rhimesi sõnul on neljas hooaeg veelgi põnevam: USA president otsib oma poja surma eest vastutajat, jätkuvalt on õhus Olivia, Jake ja presidendipaari armuelu ning taas ei saa ükski kriis lahendust ilma Oliviata.  Rhimesi sõnul keskendub neljas hooaeg kõigile sarja võtmetegelaskujudele ning sellele, kuidas nad kolmandas hooajas tapetud peategelase Harrison Wrighti surmaga toime tulevad. Neljandas hooajas figureerib külalisena tuntud näitleja Portia de Rossi.

„Skandaal“ on üks maailma vaadatumaid telesarju, mis on võitnud mitmeid auhindu, teiste hulgas ka Emmy. Teleseriaal räägib endisest USA presidendi meediasuhete nõunikust Olivia Pope’ist, kes kriisijuhina seisab mitmete väljakutsete ees nii töö- kui eraelus. Sari on osaliselt inspireeritud president George W. Bushi endisest meedianõunikust Judy Smith’ist, kes on üks sarja produtsentidest. Sarja looja Shonda Rhimes on ka selliste menuseriaalide nagu „Grey anatoomia“ ning „Kuidas mõrvast puhtalt pääseda“ autoriks.

Sari on eetris igal teisipäeval kell 21.00 Fox Life telekanalil.

Vaata TREILERIT!

Head Uudised GoodNews