1. Avaleht
  2. Galerii
  3. GALERII: Klubi Teater tõi Dom Party Pärnusse
GALERII: Klubi Teater tõi Dom Party Pärnusse

GALERII: Klubi Teater tõi Dom Party Pärnusse

Foto: Allar Tiisler

Möödunud laupäeval kolis Tallinna populaarseim ja glamuurseim ööklubi Klubi Teater Pärnusse, ööklubisse Sugar, ning pakkus sealsetele pidutsejatele unustamatut ja meeletut pidu – Dom Party Kuurort: Mon Amour !

Eesti rahvale on ju kombeks vähemalt kord suve jooksul külastada suvepealinna Pärnut ja ootused on alati suured mis toimub peale kuuma randa ja jahutavaid jooke. Kes viibis möödunud nädalavahetusel Pärnu rannas võis saada meeldiva üllatuse osaliseks, sest kaunid Klubi Teatri neiud olid samuti Pärnu rannas ja külvasid suvitajaid üle kingituste ja kutsetega õhtusele peole. Kogu üllatuste sadu ei piirdunud ainult rahvarohke ja kuuma Pärnu rannaga vaid kaunitarid sõitsid kauni punase Sugari autoga ringi ka linnas, kinkides ära eksklusiivseid kutseid õhtusele Dom Party Kuurort peole.

Nagu näha algasid pidustused juba hommikul ja ega hiljem hoogu maha ei võetud, sest koguneti juba varakult Sugari suveterrassile mis täitus rahvaga ülikiiresti, sest Klubi Teatri küllatulek vajas tähistamist ja seda vägagi külluslikult!

Suveterass pakkus omakorda samuti kingitustesadau, mis sellel korral pani välja naiste lemmik ajakiri BUDUAAR. Kaunid Buduaari neiud kutsusid kõiki osalema suures loosis, mille peauhinnaks oli armastatud ajakirja aastatellimus.
Mainimist vajavad kaunid tantsijannad keda oli seekordselt Dom Party peol rekordarvuliselt ning kes juhtus nägema neid oma silmaga võib öelda, et külastajad olid lummatud nende kostüümidest sest nad oleks justkui filmist välja võlutud.

Pidu jätkus meeletute etteastetega ja showdega. Mõnusat muusikalist elamust pakkus Tanel Kuusk, kelle seekordset etteastet vürtsitasid kaunid tantsijaid, lisaks said kõik külastajad nautida seksikat tantsu-showd.

Dom Party Kuurort – Mon Amour kogus sellised tuurid, et pidu ei lõppenud ka päikesekiirte saabudes.

Vaata säravat ja suvist galeriid:
Fotod: Allar Tiisler

Head Uudised GoodNews