1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. Galerii! “Rahvabänd” uue hooaja avasaates astuvad võistlustulle ansamblid S.E.K.S ja Village Voice
Galerii! “Rahvabänd” uue hooaja avasaates astuvad võistlustulle ansamblid S.E.K.S ja Village Voice

Galerii! “Rahvabänd” uue hooaja avasaates astuvad võistlustulle ansamblid S.E.K.S ja Village Voice

Fotod: Kalev Lilleorg

Möödunud aastal vallutas Sinu naine eestlaste südamed! Kes laulab end rahva südamesse sel korral? Üllatusi täis lauluvõistlus on tagasi ja seekord on ta suurem kui kunagi varem! Lavale astuvad täiesti uued armastatud Eesti bändid ja peavad maha ühe korraliku lahingu, et selgitada välja kellest saab 2018. aasta rahva lemmik! Saatejuhid on Sünne Valtri ja Kalle Sepp.

Sünne Valtri lubab vägevat hooaega. “Olen väga põnevil, sest “Rahvabänd” oli niivõrd populaarne saade, et usun, et see hooaeg tuleb veel parem!” sõnas Valtri. Mida arvab Sünne aga sellest, et asendada “Eesti laul” “Rahvabändiga”? “Kindlasti mitte. Ma arvan, et Rahvabänd on täiesti omal kohal. Aga kedagi Eurovisioonile saata? Miks mitte! Kuulame kõik üle, mismoodi meil tüdrukud ja poisid laulavad ja siis vaatame, mis järgmine aasta saab!”

Kalle Sepp lavanärvi käes ei vaevle ja lubab, et “Rahvabänd” tuleb sel aastal veelgi ägedam. “Kuigi eelmisel aastal oli üllatusi ja ohhoo-momente palju, siis sel aastal tuleb neid veel rohkem. Ma kardan, et nüüd on leitud veelgi ägedamad bändid,” kommenteeris Sepp.

Esimeses saates astuvad võistlustulle kaks hobibändi. Ansambel S.E.K.S. on kompromissitu peomootor Lõuna-Eestist. See ühendab mehi, kes teevad muusikat kasvõi lumelabidate ja mootorsaagidega. Nendega asub võistlema ansambel Village Voice, Põltsamaa vallast, Kamari külast. Telefonihääletuse tulemusena selgub võitja, liinid avatakse saate ajal: Village Voice 900 77 61 ja S.E.K.S 900 77 62.

Vaata treilerit!

Vaata galeriid!
Fotod: Kalev Lilleorg

“Rahvabänd” stardib täna kell 19.55 TV3s!

Head Uudised GoodNews