1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Galerii! Särav Rita Rätsepp serveeris Café Lyonis hommikusööki
Galerii! Särav Rita Rätsepp serveeris Café Lyonis hommikusööki

Galerii! Särav Rita Rätsepp serveeris Café Lyonis hommikusööki

Fotod: Tiit Mõtus

Sotsiaalkampaania „Kohtle teenindajat nagu staari“ raames asus täna Café Lyoni ettekandjana tööle armastatud näitleja ja psühholoog Rita Rätsepp, kes on laiemale publikule tuntud seriaalist „Pilvede all“.

„Mulle väga meeldis, oli tore ja lõbus ning kohviku kollektiiv oli toetav ja abistav,“ jagas Rita Rätsepp muljeid tööpäevast ettekandjana. „Alguses viisin esimesed kohvid lauda nii, et käsi veidi värises, kuid kliendid olid nii sõbralikud ja mõistvad, et kogu pinge kadus. „Pilvede all“ seriaali Sirje võtteid ma ei kasutanud, kellelegi sõrmi supi sisse ei pannud ja toitu sülle ei ajanud,“ kinnitas Rita.

„Minul olid täna kõik väga positiivsed kliendid, aga eks püsivalt seda tööd tehes kohtab ka teistsuguse tujuga külalisi. Soovitan klienditeenindajatel külma närvi säilitada ja aeg-ajalt mõelda, kelle probleem see ikkagi on, kui klient paha tuju teenindaja peal välja elab.“ Rita sõnul aitab kindlasti naeratamine. „Seda on taolistel hetkedel võib-olla raske teha, aga kui sa ise tead, et oled kõik hästi teinud ning õigesti käitunud, siis ehk muudab naeratus ka selle inimese päeva paremaks.“

VAATA GALERIID!
Fotod: Tiit Mõtus

Head Uudised GoodNews