1. Avaleht
  2. Galerii
  3. GALERII! Streetshow tõi rambivalgusesse sajad tantsivad noored
GALERII! Streetshow tõi rambivalgusesse sajad tantsivad noored

GALERII! Streetshow tõi rambivalgusesse sajad tantsivad noored

Foto: Kertin Vasser
Foto: Kertin Vasser

Pühapäevane Nordea Kontserdimaja tähendas valgus- ja eriefekte, liikumapanevat muusikat, põnevaid kostüüme, sadu elevil noori, ennekõike aga erinevate tantsuetenduste virvarri – rahvas täis saali ees laval toimus JJ-Streeti tantsukooli järjekordne streetshow “Unistuste võitleja”.

Võib öelda, et koos oli kogu Eesti, sest laval ennastunustavalt tantsivad noored olid pärit kõigist neist linnadest ja asulatest, kus JJ-Street pakub noortele võimalust argirutiin hoogsaks tegevuseks muuta. Show puhul oli eriline ka see, et mõtted, ideed, korraldus ja teostus on pärit neilt endilt. See oli etendus noortelt noortele, pilk tänavatantsukultuuri imelisse maailma.

Lavalt käis läbi kaheksateist kava, üheksa stiili ja üle viiesaja kostüümides esineja. Suuretendusele eelnesid kümned proovitunnid erinevates tantsustuudiotes, kooskõlastamine, Free Designi inimeste näputöö, ennekõike aga noorte õhin ja ootus suurürituse eel. Laval toimuv aga oli lugu poisist, kes alustab teekonda oma unistuste poole ja võitleb kõigest väest, et neid saavutada. Teekond toob talle kaasa palju lootust ja rõõmu, kuid ei puudu ka takistused, läbikukkumised, hirm ja ootamatud katsumused. Ligikaudselt selline on olnud ka paljude tuntud tänavatantsijate saatus.

Superetendus Nordea Kontserdimajas pani sajad noored inimesed tunnetama ühistegemise rõõmu ning näitas pealtvaatajatele, kuivõrd imeline on tänavatantsu kaasahaarav maailm.

VAATA GALERIID!
Fotod: Kertin Vasser

Head Uudised GoodNews