1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. GALERII! Türil läks jõulukontsert käest ära
GALERII! Türil läks jõulukontsert käest ära

GALERII! Türil läks jõulukontsert käest ära

GALERII! Türil läks jõulukontsert käest äraLaupäeva õhtupoolikul polnud Türi Kultuurikeskuses ainsatki vaba kohta ning lisatoolivõimalusedki olid ammendanud. Lavale oodati staaride paraadi koosseisus Koit Toome, Rosanna Lints, Luisa Värk, Alen Veziko, kunagisest ralliässast läti kontrabassist Eduards Glotovs ja tšellokvartett C-Jam. Ometi ei tulnud sellest harrast ja pühalikku jõulukontserti nagu mõni oleks oodanud.

Läks hoopis nii, et publiku toel läks tuju nii laval kui saalis järjest ülemeelikumaks. Õige pea oli nii, et muusikute asemel laulis hoopis publik ning ühel hetkel tehti saal valgeks, et publikust kutsutud tütarlaps saaks C-Jami Pärt Tarvase telefoniga muusikutest koos publikuga pildi teha.

Võiks arvata, et show’l on lihtsalt hea lavastaja, kuid päris etteplaneeritud kõik siiski polnud. Kontserdi edenedes läks Koit Toome ja Alen Veziko omavaheline aasimine nii lõbusaks, et üks üldse mitte humoorikas lumesaju-lugu tuli seisma panna kuni muusikud olid end tühjaks naernud ja alles seejärel sai kontserti jätkata.

Ainsana suutis tõsidust säilitada bassivirtuoos Glotovs, sest lätlasena ei saanud ta lihtsalt naljadest aru…

Publik karistas niisugust ebaprofessionaalsust sellega, et ostis ära enam-vähem kõik muusikute kaasasolnud plaadivarud ning piinas neid tubli pooletunnise autogrammisessiooniga.

Mati palmet 

Allikas: Kuma.fm 

Head Uudised GoodNews