1. Avaleht
  2. Galerii
  3. GALERII: Unelmvalge ja luksuslik Dom Party White tõi kohale rekordarvuliselt külalisi!
GALERII: Unelmvalge ja luksuslik Dom Party White tõi kohale rekordarvuliselt külalisi!

GALERII: Unelmvalge ja luksuslik Dom Party White tõi kohale rekordarvuliselt külalisi!

Foto: Maksim Toome

19. juulil muutus Klubi Teater uskumatult glamuurseks valgeks paradiisiks, pakkudes külalistele siiamaani kõige luksuslikumat Dom Party-t.

Üleni valge Dom Party WHITE tõmbas tähelepanu ja tekitas elevust juba järjekorras seistes, sest maiaesine oli eriti isuäratavaks tehtud. Seda just luksuslike ja muidugi valgete sportautodega Auto100 poolt, mis püüdsid ka möödujate pilke ja tekitasid huvi ning soovi samuti peole pääseda! Glamuuri ja luksust lisasid veelgi Klubi Teatri kaunitarid, kes olid üleni valgesse riietatult ning nägid välja kui Kreeka jumalannad, hellitades külalisi erilise hoolitsusega ja võludes neid oma seksikate kostüümidega.

Klubi rekordarvuline järjekord punasel vaibal nägi eriti kaunis välja, sest külastajad olid innukalt riietatud üleni valgesse, just kui siseneks seitsmendasse taevasse.

Peole sisenedes tervitasid valged kaunitarid klubi külastajaid klaasi kihisevaga, et õhtu algus saaks glamuurselt alustatud. Valgele peole olid kogunenud kõige kaunimad ja ka kuulsamad, nagu näiteks Tantsud Tähtedega osaleja Mairold Millert, laulja Kirstjan Kasearu, modell ja saatejuht Evely Ventsli, Sushi ärimees Raul Reemet jpt.

Dom Party on pidu kus külalistele pakutakse külluslikku meelelahutust ja Live arstiste ning seegi kord oli laval šarmantne saksofonist Timo Vendt, kes hoolitses selle eest, et peo energilisus säiliks hommikuni.

Lisaks langes sellel ööl rahvasekka 100 kg kulda, mis pani niigi kauni peo veelgi rohkem särama.

Lavalauad panid elama Uthopia Entertainmenti säravad artistis – Ingmar Jõela, Öösike Niit ja Greta Raidma, kes pauukisd ahhetama panevat tantsulist etendust kõikidele külalistele.

Auhinnaloosi Klubi Teatri Facebooki lehel läks seekord imekaunis ja elegantne Bastioni kleit, mis tegi ühe külastaja tuju veelgi paremaks ning kõigele lisaks kingiti talle luksuslik peopakett ja seda lausa 10-le Dom Party White peol!

GALERII
Fotod: Maksim Toome

Head Uudised GoodNews