1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. GALERII! Vaata, kes olid kohal Reval Kondiitri juubelipeol

GALERII! Vaata, kes olid kohal Reval Kondiitri juubelipeol

Fotod: Erlend Štaub

Eesti kondiitritoodete ning maiustuste tootjaid Reval Kondiiter tähistas oma 25. sünnipäeva piduliku õhtusöögiga restoranis R14, kus astusid üles ka Tanel Padar ning eksootiline Brasiilia laulja Simone Moreno.

Enam kui sada peost osa saanud sünnipäevakülalist tegid kingituste ja lillede asemel omapoolse annetuse heategevusfondile Laste ja Noorte Kriisiprogramm, kes korraldab juba aastakümneid lähedase kaotanud lastele leinatoetuslaagreid, et aidata neil raskes olukorras paremini toime tulla.

Reval Kondiitri juubelipidu

“Ausalt öeldes võttis heade inimeste panus lausa sõnatuks – kokku koguti üle nelja tuhande euro,” rõõmustas fondi juht Uku Presmann. Piduliku õhtusöögi valmistas tuntud kokk Martti Koppel ning magusroad tõid lauda Reval Kondiitri pikaajalised ja osavad kondiitrid isiklikult.

Reval Kondiitri juubelipidu

Reval Kondiitri valikus on üle 300 erineva pagari- ja kondiitritoote, mille hulgas on alati ka hooajalised maiustused. Kui näiteks vastlapäeval valmistati eestlastele rekordilised veerand miljonit kuklit, siis saabuvate jõulude tarvis meisterdavad kondiitrid ligi 20 000 kilost taignast erikujulisi piparkooke.

Lisaks pagaritoodetele toodab Reval Kondiiter ka šokolaadi ning itaaliapärast kvaliteetjäätist ehk gelatot. Reval Kondiitri tooteid leiab Reval Café kohvikutest ja kaubandusvõrgust üle kogu Eesti.

VAATA GALERIID!
Fotod: Erlend Štaub

Head Uudised GoodNews