1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. GALERII! Volbriparaadi raames tuleb tänavatele sadu tsikleid
GALERII! Volbriparaadi raames tuleb tänavatele sadu tsikleid

GALERII! Volbriparaadi raames tuleb tänavatele sadu tsikleid

Harley-mehed ja -naised siirduvad 30. aprillil Tallinna-tiirule, et näidata linnarahvale nii mootorrattaid kui ka ennast. Põhjust kohale tulla on küllaga, sest sadu tsikleid ja nende omanikke ju iga päev nii lähedalt ei näe – saati veel ühes kohas korraga.

Paraadile eelneb ning järgneb kogupere volbrimöll Tallinna laululaval. Uudistama on oodatud kõik ja piletiraha ei küsita. Kavas on köievedu, jalka, aeglussõit, näomaalingud ja palju muud. Lisaks toob Harley Davidsoni esindus välja unistuste tsiklid. Ka Husqvarna demonstreerib oma uusi tänavasõidu tsikleid. Mis lastesse puutub, siis nemad saavad tagaistmel sõita – sümboolse tasu eest, mis hiljem heategevuseks annetatakse. Kaskadöör Andrei Kuzmin rokib aga moto-show’l, kus kumm suitseb ja esiratas pikalt asfaldil ei püsi.

“Tegemist on toredate meeste ja naistega, kellel kõigil on oma töö ja igapäevaelu,” kirjeldab Harley-klubi president Kaspar Kaugija karm-südamlikke tsiklikamraade. “Kui nad igapäevaselt kannavadki ülikonda, valget särki ja kikilipsu, siis niimoodi ju mootorrattaga ei sõida. Loomulikult pannakse teised riided selga ja võib-olla annab imidži muutumine kõrvalseisjale karmide tegelaste vihje. Tegelikult on nad lihtsalt inimesed, kes armastavad mootorratturi eluga kaasnevad vabadust.”

Kaugija sõnul lisandub tsikliringkonda järjest rohkem naismotoriste, kes sõidavad nii Harleyde kui ka kõigi teiste markidega. Õigupoolest polegi mark Kaugija meelest nii oluline – tähtis on eesmärk. Ja eesmärk on vabadus!

Lauluväljaku volbrimöllul laulavad mootorid 30. aprillil.

VAATA GALERIID!
Fotod: Harley Davidson Club Estonia

Head Uudised GoodNews