1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Galvanic Elephants ja Junk Riot esitlevad täna Tallinnas debüütalbumeid
Galvanic Elephants ja Junk Riot esitlevad täna Tallinnas debüütalbumeid

Galvanic Elephants ja Junk Riot esitlevad täna Tallinnas debüütalbumeid

Galvanic Elephants ja Junk Riot esitlevad täna Tallinnas debüütalbumeidIndie muusika ansamblid Galvanic Elephants ja Junk Riot, kes on mõlemad valmis saanud oma esikalbumid, annavad täna plaadiesitluskontserdid klubis Sinilind.

Uksed avatakse muusikasõpradele kell 21.00, Galvanic Elephants alustab albumi ’Mosaic’ ettemängimist kell 23.00 ning kell 00.00 algab Junk Riot ’Headache’ esitluskontsert.

alvanic Elephants on bänd, kes on oma muusikas salavalemi järgi seganud alternatiivrokki, poppi ja elektroonikat ning kelle puhul on raske tõmmata paralleele nii kohalike kui välismaiste artistidega. Galvanic Elephants on esinenud nii meil kui mujal, sh festivalidel Positivus, Tallinn Music Week, Viljandi Music Walk ning üles astunud koos artistidega nagu Junior Boys(CA) ja FM Belfast(ISL).

Kuula uut albumit SIIT!

Külasta ka Galvanic Elephants Facebooki!

Junk Riot on Tallinna garaažikvartett, mis on saanud tunnustust siin- ja sealpool eesti-vene kultuuripiiri ning kelle soundi tunnusmärkideks on kõrged vokaalid, eksootilised kitarriefektid ja kaasakiskuvad diskobiidid. Viimasel ajal on bändi helikeel saanud aga mõjutusi post-punk’ist ja coldwave’st ja on muutnud rohkem šamaanlikuks, kuid mitte vähem šarmantseks.

Oma tegutsemisaja jooksul on Junk Riot jõudnud kolme parima sekka Baltikumi-ülesel MTV toega pop-maratonil Coca-Cola Soundwave, võitnud Noortebänd 2009 tiitli ning esinenud nii Eestis kui ka välismaal, sh legendaarsetel festivalidel nagu Plink Plonk, Schilling, Positivus ja Õllesummer ning soojendanud Rock Cafe’s Inglismaa post-punk bändi White Lies.

Mais ilmub bändi kauaoodatud debüütplaat “Headache”, kus lisaks täiesti uuele materjalile on Junk Riot otsustanud lisada plaadile ka uue hingamise saanud hitid nagu “Black Widow”, “Face 2 Face” ning nimilugu “Headache”.

Kuula SIIN!

Külasta ka Junk Riot Facebooki!

Head Uudised GoodNews