1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Go Travel toob turule popkultuurireisi Mihkel Rauaga New Yorki
Go Travel toob turule popkultuurireisi Mihkel Rauaga New Yorki

Go Travel toob turule popkultuurireisi Mihkel Rauaga New Yorki

Reisibüroo Go Travel toob sel nädalal turule uue ainulaadse reisitoote – popkultuurireisi New Yorki koos Mihkel Rauaga. Reis toimub väikeses rühmas ning leiab aset tuleval kevadel.

Tegu on paketireisiga, mis sisaldab lennupileteid, majutust ja Mihkel Raua kokku pandud põnevat ekskursiooniprogrammi.

Go Traveli nõukogu esimehe Tiit Pruuli sõnul on eriti tore, et reisijuhtide hulka on lisandunud selline ebatraditsiooniline giid nagu Mihkel Raud.

“Mihkli sädelev isik ja teadmised popkultuurist ning New Yorgist teevad sellest reisist osalejatele kindlasti meeldejääva puhkuse,” rääkis Pruuli.

Kui Go Travel on väikestes rühmades toimuvaid eksklusiivreise Aafrikasse, Aasiasse ja paljudesse teistesse kohtadesse üle maailma korraldanud juba ettevõtte asutamisest peale, siis Mihkel Raua jaoks on see esmakordne rühmareisi korraldamise kogemus.

“Olen oma New Yorgi sõpru korduvalt mööda Tallinna kõige põnevamaid ja peidetumaid paiku vedanud. Nüüd on tagumine aeg täpselt vastupidist teha. Veelgi enam – sellelt reisilt loodan ma endale uusi sõpru leida, sest inimesed, kellega ma sedapuhku New Yorki lähen, on minu jaoks ju praegu veel võõrad,” ütles Mihkel Raud.

Mihkel Raua juhitav reis viib läbi eripalgeliste subkultuuride, mida New York ühiseks tervikus sulatab. Programm sobib nii neile, kes sõidavad New Yorki esimest korda, kui ka juba mitmendat korda selles suurlinnas viibijale: külastatakse paikasid, kuhu tavaturist enamjaolt ei satu, kuid kõigil jääb piisavalt vaba aega ka klassikaliste vaatamisväärsustega tutvumiseks. Külastavate piirkondade hulka kuuluvad muuhulgas Downtown, Midtown, Harlem, Brooklyn ja Brighton Beach.

Head Uudised GoodNews