1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. GOODNEWS ONLINE: Baltic Session erikülalised taas teie ees!
GOODNEWS ONLINE: Baltic Session erikülalised taas teie ees!

GOODNEWS ONLINE: Baltic Session erikülalised taas teie ees!

GoodNews tutvustab Teile järgmisi erikülalisi tänaselt JJ-Street Baltic Session´i peaürituselt.

Benny Ninja, USAst

Benny on töötanud koos artistidega nagu David Michlek ning koreograaf Karol Armitage. Ta on esinenud ning osalenud mitmetel moeshowdel Pariisis ja Londonis. Teda on näha olnud ka mitmetel tantsuetendustel üle maailma.
Benny suudab rahva ahhetama panna oma painduvuse, kõnnaku ja poseerimisoskusega. Ta on olnud külalisesineja saates „America’s Next Top Model“ ja „Tim Gunn’s Guide to Style“.

Javier Ninja, USAst

Javier on olnud Vogue stiilis väga edukas. Tema formaalne õpe tantsus algas juba 6-aastaselt, kui ta tegi katsed tantsukooli nimega The New Ballet School. Javier on proovinud erinevaid tantsustiile, kuid 2002. aastal muutus ta elu täielikult, kui ta hakkas käima New Yorgi house muusika klubides. Seal kohtus ta esmakordselt Willi Ninja ja Benny Ninjaga. 5 ja pool aastat hiljem oli ta valmis ”Ballroom” võistlusteks. Tema esimene võit tuli Willi Ninja & Kevin Omni ‘ballil’ New Way kategoorias. Lisaks tulid veel võidud sellistel üritustel nagu The ICON, The Latex ja P.O.C.C. Javier on olnud House Dance International võistlusel 3-kordne tšempion.

Ta on teinud sooloesinemisi ning tuuritanud ka ringi House of Ninja grupiga. Üheskoos Tyra Banksi ja Benny Ninjaga on ta olnud ka osa America’s Next Top Model saatest. Tema viimaste saavutuste hulka kuuluvad esinemine Juste Debout tantsufestivalil Pariisis ja kaasalöömine dokumentaalis Flow Affair.

Primal, Kanadast

Amadeus “Primal” Marquez on NORTHBUCK’i omanik, mis on Kanada nr. 1 krump tantsustiili kompanii. Primal on ühtlasi ka Kanada üks parimaid krump tantsijaid. Ta on osalenud sellistes videotes nagu  ”RGB Move” 2010 Winter Olympics commercial, “Star” Converse Commercial, “Krump 360″. Ta on esinenud sellistes kohtates ja üritustel nagu  Dundas Square, Nathan Phillips square (city hall), Air Canada Centre, King of the Dot “Ground Zero” (KOTD), peaaegu igas Toronto ööklubis (XS, Government, City, Wetbar, Brunswick House, This is London). Primal on esimese Krump turniiri võitja Torontos – võites “Krump King of Toronto” tiitli. Ta on koostööd teinud selliste krump stiili legendidega nagu Big Mijo, Crush, B-Dash jne. Ühtlasi on ta osalenud ka paljukiidetud tele-show’des nagu CP24, Breakfast television, Rogers Channel, FOX, ABC ja NBC.

Head Uudised GoodNews