1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. GOODNEWS ONLINE: Saage tuttavaks! Need on tänase Baltic Sessioni peasündmuse kohtunikud!
GOODNEWS ONLINE: Saage tuttavaks! Need on tänase Baltic Sessioni peasündmuse kohtunikud!

GOODNEWS ONLINE: Saage tuttavaks! Need on tänase Baltic Sessioni peasündmuse kohtunikud!

Tutvustame Teile tänase peasündmuse kohtunike. Kokku on neid 10, meie toome Teieni neist kolm.

Kim Holmes, USA’st

Näitlejatar, legendaarne Hip-Hop’i tantsija, tunnustatud õpetaja, koreograaf, Universal Dance Movement’i looja – see on tema!

Kim Holmes on olnud tantsustseenil rohkem kui 20 aastat. Tema tantsusoolod on saanud mõjutusi nii balletist, jazzist, moderntantsust, aafrika tantsust kui ka hip-hop’ist ja house’ist. See kõik annab tahtmist teda veel rohkem näha. Kim’i talent ja oskused on pühendatud liikumisele, et inspireerida inimesi igas vanuses elama oma elu positiivselt.

“Tants on kui liikumis-maailm, mis annab meile võimaluse väljendada kõiki meie emotsioone ning annab meile võime vabastada, parandada ja olla kui vaba hing,” rääkis Kim Holmes.

Bboy Gipsy, Venemaalt

Venemaalt Rostov On-Don linnast pärit maailmatasemel breiktantsija Zenja tuntud kui bboy Gipsy King alustas tantsimisega 2005. aastal. Algusaastatel kasvas välja tantsugrupp nimega “Ability Crew”, kuhu kuulus neli breiktantsijat, kaasaarvatud ka bboy Gipsy. Peale kahte aastat tegutsemist liitus gruppi juurde veel kaks inimest. Mõne aasta möödudes kasvasid grupiliikmete teed lahku ning grupp lakkas tegutsemast. Pärast seda märkas Venemaa kõige tugevam ja tuntum breiktantsu grupp “Predatorz” bboy Gipsy annet ning ta kutsuti gruppi. Sellest ajast saati on bboy Gipsy King ühe maailmas vägagi tuntud grupi “Predatorz” liige ning ühtlasi ka väga edukas breiktantsija, kes on saavutanud mitmetel nimekatel võistlustel esikohti.

Saavutused:

IBE 2011 (Holland) 1. koht
Trophy Master 2011 (Prantsusmaa) 1. koht
Energy Urbans Enternation battle 2012 (Prantsusmaa) 1. koht
Hip-hop new school battle 2012 (Prantsusmaa) 2. koht
Hip-opsession 2013 (Prantsusmaa) 2. koht
Street artist 2013 (Prantsusmaa) 2 vs 2 (koos bboy Guniga) 1. koht
Block Party 2013 (Prantsusmaa) 2. koht
Breakcreation 2013 (Belgia) 1. koht
Burn Battle School 2013 (Ukraina) 1. koht

Bboy Focus, Soomest

Ta on olnud kohtunik, tantsinud ja esinenud inimeste jaoks üle kogu maailma.

Lapsena mõjutas tema muusikamaitset tema õde, kes oli suur Michael Jacksoni fänn ning tutvustas talle ka MC Hammeri ja Vanilla Ice’i kassette.

Esimest korda nägi ta break’i 11-aastastelt koolipidudel, kus vanemad poisid sellega tegelesid. Kuigi tema arvates oli see väga intrigeeriv ja hirmutav, veensid tuttavad teda trenne alustama. Tegelikult oli ta õnneseen, et sai õppida break’i 1995.aastal, kui see stiil ei olnud veel laialt levinudki.

Oma esimese tantsurühma MidPoint Rockers moodustas ta ligikaudu aastal 1997 ning viis aastat hiljem rajati Flow Mo crew. Sellest hetkest alates algas tõeline tantsuelu: nädalate kaupa treenimine, nädalavahetusted täis üritusi ja reisimist, kaasa löömine ja oma oskuste proovilepanek kõikidel võistlustel.Viie aasta möödudes avanes Bboy Focusel võimalus reisida üle maailma, tantsida viiel erineval mandril ja kohata sadu tantsijaid. Teda on kutsutud kohtunikuks maailma suurimatele tantsuvõistlustele ja õpetama tuhandeid inimesi. Vapustav reis ei ole lõppenud, vaid kestab tänaseni.

Bboy Focus avas koos kolme Flow Mo Crew liikmega stuudio Saiffa Flow Mo Tantsukool Helsinkis. Nüüd organiseerib Saiffa mitmeid suursündmusi tantsijatele, näiteks Flow Mo Anniversary ja Soome Bboy Championships koos Soome Bboy Ühendusega.

Olles üks parimaid bboysid maailmas, on ta võitnud mitmeid võistlusi nagu Circle Kingz, IBE ning saavutanud esikohti Soome tantsuvõistlustel. Bboy Focus on osalenud edukalt erinevatel võistlustel nagu World Bboy Classics, UK Bboy World Championships ning Juste Debout finaalidel. Lisaks on bboy Focus osalenud mitmetes muusikavidodes ja TV-saadetes.

Head Uudised GoodNews